Knife fork icon red

Hanninkshof

9,4 (83)

What people say of Hanninkshof

9.4
(83 reviews)
Food
9.6
Service
9.4
Atmosphere
9.1
Write a review

"Heerlijk"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk in de watten gelegd. Zeer smaakvol.

Anneke at 09 December 2018

"Zeer geslaagde avond met heerlijk verrassende smaken"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een heerlijk avondje uit, goede bediening, de gangen waren afwisselend en de smaken goed op elkaar afgestemd. De huisgemaakte macadamia boter met vers brood viel daarbij ook heel goed. Alles in een mooie presentatie met goede wijnen en heerlijke oerpils van de tap. Zeker voor herhaling vatbaar!

Niels Wassink at 21 November 2018

"Opnieuw helemaal top"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We waren weer in de buurt en hebben het winnaarsmenu van de restaurantweek gegeten. Vooraf zalm met rivierkreeftjes, gevolgd door rivierbaars, twee bereidingen van ree en tot slot een fris dessert met lavendel. Vier totaal verschillende gerechten met variabele smaaksensaties. Plaatjes op het bord en vol van smaak in de mond. Smakelijke wijnen erbij en vriendelijk, zeer deskundig personeel. We hebben wederom een topavond gehad.

Jeanette en Harry at 11 November 2018

"Weer super bij Hanninkshof"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gisteravond wederom super gegeten bij Hanninkshof. De amuses en de vier gangen daarna waren echt perfect. Opvallend is ook de kwaliteit van de huiswijnen; de witte als aperitief en bij de beide eerste gangen is zeer goed en de nieuwe rode (een kruidige cabernet sauvignon) deed het perfect bij het hoofdgerecht. En de bediening is (gelukkig) informeel maar deskundig. HH, tot binnenkort!

Pieter at 09 November 2018

"shared dining"
7.0 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 6

Shared dining is een probaat middel tegen keuzestress. Een tafel vol heerlijke hapjes ziet er ook prachtig uit. De amuses van eend waren lekker en verrassend. De voorgerechten prachtig, lekker en gevarieerd, met een heerlijke oester erbij p.p., maar ook zijdezachte ham. Het pittige pompoensoepje was sensationeel. Het hoofdgerecht veel en gevarieerd. Vis (zeebaars, dacht ik) lende van het Angusrund, balkenbrij. In "veel" zit hem ook meteen het nadeel, als er veel eten tegelijk op tafel staat, is de kans dat het afgekoeld groter dan wanneer je een gerecht hebt. Een ander nadeel is dat de wijn minder optimaal op de smaken van het eten kan worden afgestemd. Laat onverlet dat de prijs-kwaliteit van deze aanbieding heel gunstig is.
Wat entourage betreft is de inrichting een mengvorm van modern en rustiek. De rustieke kenmerken komen ook terug in servies en presentatievormen. Op de doordeweekse woensdag die wij kozen was het er vermoedelijk minder sfeervol dan op een drukke dag.

Rixt at 06 November 2018

Map All restaurant deals in Enschede

Usselerhofweg 5 7548 RZ Enschede

About Hanninkshof

After years of experience in several Michelin Star restaurants in the whole country, chefs Jojan Kersbergen en hostess/sommelier Sabine Hof know what hospitality is. Together they run Restaurant Hanninkshof and take their guests on a culinary adventure.


 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Enschede
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities