Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Hanninkshof

9.3
(73 reviews)
Eten
9.5
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk in de watten gelegd. Zeer smaakvol.

Anneke op 09 december 2018

"Zeer geslaagde avond met heerlijk verrassende smaken"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een heerlijk avondje uit, goede bediening, de gangen waren afwisselend en de smaken goed op elkaar afgestemd. De huisgemaakte macadamia boter met vers brood viel daarbij ook heel goed. Alles in een mooie presentatie met goede wijnen en heerlijke oerpils van de tap. Zeker voor herhaling vatbaar!

Niels Wassink op 21 november 2018

"Opnieuw helemaal top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We waren weer in de buurt en hebben het winnaarsmenu van de restaurantweek gegeten. Vooraf zalm met rivierkreeftjes, gevolgd door rivierbaars, twee bereidingen van ree en tot slot een fris dessert met lavendel. Vier totaal verschillende gerechten met variabele smaaksensaties. Plaatjes op het bord en vol van smaak in de mond. Smakelijke wijnen erbij en vriendelijk, zeer deskundig personeel. We hebben wederom een topavond gehad.

Jeanette en Harry op 11 november 2018

"Weer super bij Hanninkshof"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond wederom super gegeten bij Hanninkshof. De amuses en de vier gangen daarna waren echt perfect. Opvallend is ook de kwaliteit van de huiswijnen; de witte als aperitief en bij de beide eerste gangen is zeer goed en de nieuwe rode (een kruidige cabernet sauvignon) deed het perfect bij het hoofdgerecht. En de bediening is (gelukkig) informeel maar deskundig. HH, tot binnenkort!

Pieter op 09 november 2018

"shared dining"
7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

Shared dining is een probaat middel tegen keuzestress. Een tafel vol heerlijke hapjes ziet er ook prachtig uit. De amuses van eend waren lekker en verrassend. De voorgerechten prachtig, lekker en gevarieerd, met een heerlijke oester erbij p.p., maar ook zijdezachte ham. Het pittige pompoensoepje was sensationeel. Het hoofdgerecht veel en gevarieerd. Vis (zeebaars, dacht ik) lende van het Angusrund, balkenbrij. In "veel" zit hem ook meteen het nadeel, als er veel eten tegelijk op tafel staat, is de kans dat het afgekoeld groter dan wanneer je een gerecht hebt. Een ander nadeel is dat de wijn minder optimaal op de smaken van het eten kan worden afgestemd. Laat onverlet dat de prijs-kwaliteit van deze aanbieding heel gunstig is.
Wat entourage betreft is de inrichting een mengvorm van modern en rustiek. De rustieke kenmerken komen ook terug in servies en presentatievormen. Op de doordeweekse woensdag die wij kozen was het er vermoedelijk minder sfeervol dan op een drukke dag.

Rixt op 06 november 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Enschede e.o.

Usselerhofweg 5 7548 RZ Enschede

Over Hanninkshof

Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land, weten chefkok Jojan Kersbergen en gastvrouw-sommelier Sabine Hof wat gastvrijheid is. Samen staan zij aan het hoofd van Restaurant Hanninkshof en nemen hun gasten dagelijks mee op een reis vol culinaire verrassingen.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Enschede e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden