Knife fork icon red

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

7,3 (5 reviews)
80%

What 5 people say about Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

7.3
(5 reviews)
Food
7.6
Service
7.6
Atmosphere
6.8
80%
Write a review

"een aanrader"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

bij aankomst vriendelijk ontvangen,een leuke tafel uitgekozen bij het raam tot er plotseling een groot gezelschap naast ons kwam zitten er werd meteen geadviseerd of wij een ander rustig plaats wilden.het eten was geweldig tot de laatst hap.

wilma janssen at 24 September 2019
Verified

6.0 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 4

lekker gegeten alleen jammer dat er niet werd gevraagd of we water wilden.

Jozef at 15 July 2019
Verified

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

De sfeer en de service van Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche hof is heel goed, dus voor herhaling vatbaar. Omdat ik een diningCity restaurant dinercheque had, was ik in de veronderstelling dat ik voor beide personen een korting zou krijgen van € 20,--. Dit staat ook niet voldoende beschreven op de voucher zelf. M...

Read full review

De sfeer en de service van Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche hof is heel goed, dus voor herhaling vatbaar. Omdat ik een diningCity restaurant dinercheque had, was ik in de veronderstelling dat ik voor beide personen een korting zou krijgen van € 20,--. Dit staat ook niet voldoende beschreven op de voucher zelf. Maar ik vond het feit dat de Manager even bij ons langs kwam om dit bespreken, heel positief. Ook hij concludeerde, dat dit beter bij de voorwaarden vermeldt zou moeten worden. Achteraf besef ik ook wel, dat 2 maal een korting van € 20,-- teveel van het goede zou zijn.

Mevr. Yvonne Koster at 17 April 2019

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

ALLES WAS PRIMA.ER WAS ALLEEN EEN MISVERSTAND OVER DE PRIJS. HET ZOU BETER ZIJN ALS DIningcity duidelijk in zijn voorwaarden schrijft dat alleen de korting van € 20,-- alleen geldt voor de 1e persoon. De 2e persoon moet wel het volle bedrag betalen. OOK VOLGENS DE MANAGER VAN HET FLETCHER HOTEL EN RESTAURANT VINDT HET MISLIJDEND. Groeten Yvonne Koster

Yvonne Koster at 22 March 2019

4.0 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 4

Kennelijk was er iets verkeerd gegaan met de actie en wist men niet dat wij zouden komen. Kan gebeuren, maar laat het dan niet zo aan de gasten merken (op aardige receptioniste na). Eten zou wat ons betreft volle prijs niet waard zijn geweest. We hadden slechts beperkt keuze - ook wel logisch met zo'n actie - maar w...

Read full review

Kennelijk was er iets verkeerd gegaan met de actie en wist men niet dat wij zouden komen. Kan gebeuren, maar laat het dan niet zo aan de gasten merken (op aardige receptioniste na). Eten zou wat ons betreft volle prijs niet waard zijn geweest. We hadden slechts beperkt keuze - ook wel logisch met zo'n actie - maar wel heel standaard. De gerechten smaakten op zich prima. Verder werden er wat vage kosten aan factuur toegevoegd, het was slechts 3 euro extra, dus daar zeg je dan niets van, maar dat doet wel afbreuk. Type restaurant waar je in de zomer op een mooie dag waarschijnlijk meer geniet van omgeving, maar verder geen aanrader.

Wil at 17 March 2019

Map All restaurant deals in Berg en Dal

Zevenheuvelenweg 48A 6571 CK Berg en Dal

About Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

The Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof | Restaurant Berghof is located in the middle of the vast hills of Berg en Dal. From the 19th century estate, you can be in the city centre of the bustling city of Nijmegen in no time at all.

Take a seat in the modern à la carte restaurant overlooking the beautiful country estate. Enjoy the culinary dishes that the chef prepares for you. The dishes are prepared with fresh seasonal and regional products. After dinner you can sit on the roof terrace with panoramic views.

This atmospheric restaurant is also ideal for a delicious cup of coffee, an extensive breakfast buffet, a delicious lunch or cozy High Tea. Come and taste the sublime dishes and fantastic ambiance for yourself and book now!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Berg en Dal

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities