Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

What 154 people say about Floor17

8.6
(154 reviews)
Food
8.7
Service
8.5
Atmosphere
8.6
84%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zondag 6 sept. gedineerd bij Floor 17, (Restaurant week). Genoten van een perfect 5-gangen diner. Ook de sfeer en de bediening (compliment voor Pavel) waren uitstekend. We komen zeker terug.

Pieter T. at 07 September 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Pieter,

Bedankt voor het nemen van de tijd voor het invoeren van deze positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad, betreft de sfeer en bediening, Pavel in het speciaal. Dit mooie compliment zal aan hem worden doorgegeven. We hopen jullie snel weer te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten op 85 meter hoogte met mooi uitzicht.

Small f643f117f1 Small b3068d7a2c Small 64b5c32a06 Small 885b73f260
Judy van Galen at 06 September 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 September 2020

Beste Judy,

Fijn om te horen dat u van het uitzicht en het eten heeft genoten. Bedankt voor de positieve feedback! Wij hopen u gauw nog eens terug te zien.

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten, fantastisch personeel

Jeannette at 05 September 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 September 2020

Beste Jeanette,

Bedankt voor de goede feedback. Fijn om te horen dat u ons personeel als fantastisch hebt ervaren in combinatie met heerlijk eten. Wij hopen jullie snel weer te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


6.0 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 8

Het personnel is jong en onwennig. Het is even wennen om in het Engels aangesproken te worden, maar een goede gerechten uitleg was er niet bij. Restaurantweek menu. Teveel spiegeltjes waarop het eten ligt.Kwaliteit redelijk tot goed. Perfecte witte huiswijn.

Gerard Hofman at 07 October 2019
Verified

"Lekker eten, maar"
6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

Eten was lekker, hoofdgerecht (kipfilet) wat te gemakkelijk. Betere afstemming tussen keuken- en verdere personeel nodig om je drankjes ook echt bij het diner te hebben. Enne.... zeg waar is de wijnkaart? Je kunt wel op papier tussen 10 single malt whiskeys kiezen, maar niet rustig een wijn van eigen keuze.

jacqueline at 05 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

About Floor17

In cozy Amsterdam there is restaurant Floor17 at an altitude of 85 meters. Here people work according to the traditional Dutch cuisine, using fresh, high-quality ingredients. The kitchen team provides delicious dishes that ensure a unique taste experience. In combination with the phenomenal view and a matching wine, you will certainly experience a fantastic day.

Would you also like to get acquainted with the excellent taste combinations and enjoy the magnificent view from the 17th floor at restaurant Floor17?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities