Knife fork icon red

De Compagnon

8,3 (151)

What people say of De Compagnon

8.3
(151 reviews)
Food
8.5
Service
8.1
Atmosphere
8.2
Write a review

7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Eten was verassend en goed. Zeker ook het tussengerecht, Zwezerik en duif. Ik herkende wel de 2 amuses van een vorige keer dat ik er was. (jaartje geleden) Waar wij ons een beetje aan stoorden was de gehaastheid en snelheid waarmee gewerkt werd. Je zat nog niet eens en het aperitif en water waren al opgenomen en het menu al verteld. De wijnkaart net 2 minuten in ons bezit, of we het al wisten. (12 pagina's) Nadat wij dit doorhadden, express bij het tweede gerecht een stukje zalm op het bord laten liggen. 6 keer werd er gekeken (trapje op) en elke keer een beetje wijn bijschenken of rondje doen. Ondanks dat binnen anderhalf uur stonden wij weer buiten. Voor ons had het allemaal wat rustiger gemogen. Volgende keer ga ik daar vooraf wel een melding van maken.

Michel at 17 March 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Hele gezellige avond gehad met heerlijke eten, mooie wijnen en goede bediening. Er werd ook veel gelachen dus ook niet altijd te serieus, dus gewoon een aanrader!
Smaken in balance en porties ook niet teveel of te weinig, plus daarbij wijnen die goed standhouden tussen al de gangen & smaken maken het ‘feestje’ compleet.

Marco at 03 March 2019

"Compagnon Amsterdam 👌🏻"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Lekker gegeten, 5 ganger werden er 7 met glaasje champagne... vriendelijke bediening, gezellig klein restaurantje echte aanrader...

Steve at 08 February 2019

"Perfect"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het eten was heerlijk met zeer behoorlijke porties vol,truffel. Bediening vriendelijk en voorkomend. Het kon niet beter.

Elisabeth at 30 May 2018

"Het was ok."
4.0 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 4

Gister hier geweest voor het eerst, na dat ik goede verhalen had gehoord.
Het viel allemaal erg tegen, de bediening was ok, het eten was ok en de sfeer was ok. Niet slecht niet goed, ok. Waardoor het niet een restaurant is waar ik ooit naar terug zou gaan. De amuse die we kregen was zo klein dat er hem tussen de stenen moesten zoeken en het is toch apart dat als je aangeeft geen orgaan vlees te eten dat er eende lever op je bord ligt. Het kwam een beetje ongeïnteresseerd over. Geen extra uitleg, suggesties voor wijn en maar 1 x de vraag of het lekker was. En bij het afscheid niets.... Misschien komt het door de restaurant week, dat ze er niet heel veel energie en liefde in hebben gestoken, maar het is niet een restaurant die ik iemand aan zou raden.

Krista mol at 22 March 2018

Map All restaurant deals in Amsterdam

Guldehandsteeg 17 1012 RA Amsterdam

About De Compagnon

Restaurant De Compagnon, located in a monumental canal house, has a stunning view over the water of the Damrak. The atmosphere is classic and warm which may be contributed by the fact that the kitchen has been running since 1992.


We serve a French cuisine with a personal spin on the dishes. These dishes are made with fresh products. A love for beautiful quality products creates special dishes.

Restaurant De Compagnon presents a wonderful wine list with a choice of 400 wines, one of the most comprehensive and unique in the Netherlands.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities