Knife fork icon red

L'invité

8,6 (185 reviews)

What 185 people say about L'invité

8.6
(185 reviews)
Food
8.8
Service
8.6
Atmosphere
8.5
Write a review

"Review L’invité"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was heerlijk, we hebben genoten van de gerechten maar ook van de bijpassende wijnen!!

Marco at 21 March 2018

"Fijne twist op de Franse keuken"
9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

Fijne zaak aan een rustige gracht. We hebben het restaurantweek menu gegeten met een bijpassende wijnarrangement erbij. Als welkom hebben we een klein glaasje aardbeienpurée met pittige peper, heel fijn en verfrissend. Het brood kwam met 3 eitjes van boter (rucola-, puur en anjovisboter) en zelfs de broodmesjes ware...

Read full review

Fijne zaak aan een rustige gracht. We hebben het restaurantweek menu gegeten met een bijpassende wijnarrangement erbij. Als welkom hebben we een klein glaasje aardbeienpurée met pittige peper, heel fijn en verfrissend. Het brood kwam met 3 eitjes van boter (rucola-, puur en anjovisboter) en zelfs de broodmesjes waren warm om de boter mooi te kunnen snijden. Als vooraf heb ik 2 scheermesjes met ingelegde ragfijne venkel. Het hoofdgerecht was perfect gegaard lauw warme skei met een grove boerenkoolstamppot en een citroensausje met boerenkoololie erbij, erg smakelijk. Het dessert was een luchtige crème met geglaceerde winterpeen erin, de bovenkant dun gebruleeerd. Alles bij elkaar een fijne, moderne, lichtere twist op de Franse keuken met mooie Nederlandse seizoenproducten.
Zeker een aanrader om weer te gaan.

Marina at 16 March 2018

"Aanrader! Goed eten en gezellig/knus restaurant"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Leuk, niet al te groot restaurant aan de gracht. Eten was erg goed (heerlijk hert gegeten o.a.) en bediening was netjes. Zeker een aanrader!

Emma at 12 March 2018

"Heerlijke proeverij met verrassende smaken"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Met zn 4en een heerlijk 7 gangen proeverij gehad met bijpassende wijnen, smaken waren overheerlijk en verrassend, service was geweldig en sfeer was super gezellig, sjiek maar toch niet stijf. Zeker voor herhaling vatbaar!

Shirley Lam at 10 December 2017

"Knus en creatief"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een prachtige proeverij van creatieve gerechten, zoals een cappuccino van (verrassing!). Intieme sfeer, mooie verlichting en voldoende aandacht en toelichting, zonder opdringerigheid.

Tim at 10 December 2017

Map All restaurant deals in Amsterdam

Bloemgracht 47 1016 KD Amsterdam

About L'invité

On the Bloemgracht, one of the most beautiful canals in Amsterdam, you'll find the classic 17th century canal house of L'invité. This restaurant has a classic and romantic atmosphere and carries a modern Dutch cuisine.

L'invité is well-known for their respect for the Dutch farmers, fishermen, hunters, family cheese- and winemakers, Chef-owner Sico is always searching for the best available products of Dutch soil. His Dutch wines are really amazing.

The Bloemgracht terrace is one of the few terraces in Amsterdam directly on the canal.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities