Knife fork icon red

Arsenaal Restaurants

8,2 (534 reviews)

What 534 people say about Arsenaal Restaurants

8.2
(534 reviews)
Food
8.3
Service
8.3
Atmosphere
8.1
Write a review

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Correct en vriendelijk ontvangen: altijd prettig te voelen dat je welkom bent én dat men meteen weet welke tafel is toegewezen aan de reservering.
Direct werd het aperitief aangeboden en geserveerd, ik vind het prettig om binnen korte tijd het glas te kunnen heffen (met een prima amuse).
Al heb ik mezelf beloofd n...

Read full review

Correct en vriendelijk ontvangen: altijd prettig te voelen dat je welkom bent én dat men meteen weet welke tafel is toegewezen aan de reservering.
Direct werd het aperitief aangeboden en geserveerd, ik vind het prettig om binnen korte tijd het glas te kunnen heffen (met een prima amuse).
Al heb ik mezelf beloofd niet te vaak terrine de foie gras eten: als ik het bestel dan wil ik zeker weten dat het een goede is. Het was heerlijk. Een sneetje brioche erbij en een zoetzure rode vruchten coulis. Elke hap was een cadeautje. Het werd er stil van aan tafel , dat is een goed teken. Vergezeld met een Gewürztraminer, niet origineel, zeker wel een goede combinatie.
Het hoofdgerecht was kabeljauw met antiboise, de vis was zacht, sappig. Niets meer aan doen. Als dessert koos ik voor kaas: een brede variatie van schimmelkaas, rauwe melkse, hard en zacht kazen met een lichtgekoelde rode wijn. Ik hou van gekoelde rode wijnen, maar bij de kaas toch liever een wijn op temperatuur, tenzij ik bij 30 graden buiten op het terras had gezeten.
We hebben een fantastische middag gehad. Een paar punten (er kan altijd wat beter): ik heb geloof ik 4 verschillende mensen aan onze tafel gezien, dat vind ik persoonlijk wat veel. De dame haalde bij het opnemen van de bestellingen alles door elkaar, hetgeen weer terug kwam bij het inschenken van de wijnen. Bij het inzetten van de borden wisten de collega’s niet wie welk gerecht had besteld. Jammer. Het benoemen van de kazen is prettig, dit mocht van mij gedetailleerder. Daarnaast kan ik het toch echt waarderen als de kazen in de juiste volgorde van sterkte op het bord worden geserveerd en niet kris kras door elkaar.
Geweldig om door de restaurantweek bij het Arsenaal te hebben gegeten. Die kans had ik anders niet genomen.

Marloes de Bruijn at 25 August 2010

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Is een 10 niet overdreven ? Nee, want dat is het waard in dit geval. Eten perfect, gastvrije en vriendelijke bediening in een ongedwongen sfeer en mooie ambiance. Als toetje nog een leuk gesprekje met Paul Fagel die een leuke man blijkt te zijn. Korto: een plek om nog eens terug te komen.

A Valk at 25 August 2010

8.7 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 9

Prima gegeten, goede sfeer en de bediening was een goede mengeling van losjes en correct.

L Stalenhoef at 25 August 2010

5.3 Cuisine 5 | Service 5 | Atmosphere 6

bediening onervaren, bleu en dom. glazen wijn werden volgestort, weinig subtiel. voorgerecht koud, niet spannend. coquilles ok. tempo tussen gerechten erg hoog. alsof er een tweede shift door moest. wijnen lekker. sanitair slecht (losse kraan, geen rolhouder, afvalbakje stuk). temperatuur binnen erg warm. algemeen b...

Read full review

bediening onervaren, bleu en dom. glazen wijn werden volgestort, weinig subtiel. voorgerecht koud, niet spannend. coquilles ok. tempo tussen gerechten erg hoog. alsof er een tweede shift door moest. wijnen lekker. sanitair slecht (losse kraan, geen rolhouder, afvalbakje stuk). temperatuur binnen erg warm. algemeen beeld net zo oud als eigenaar en gerant.komen zeker niet terug met deze prijs kwaliteit verhouding.

Michell van Andel at 25 August 2010

8.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 7

Heerlijk gegeten en goed ontvangen! Wij hebben een hele goede ervaring opgedaan.

S De Wijn at 24 August 2010

Map All restaurant deals in Naarden

Kooltjesbuurt 1 1411 RZ Naarden

About Arsenaal Restaurants

Do you fancy something outstanding? In a dinner where you happily lean back afterward. Relaxation, pleasure, and fun. And a memory that will stay with your taste buds for a long time. We offer you Het Arsenaal Restaurants in Naarden. A beautifully decorated historic building in a historic Fortress City that feels almost as intimate and casual as your own living room.

You will also experience personal attention on your plate. The Arsenal lets you taste culinary delights. Without fuss, only pure and honest flavors. As nature intended!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Naarden

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities