Het Bosch Waterfront Kitchen

French | €€€
8,8 (234 reviews)
90% recommended

Het Bosch Waterfront Kitchen

French
8,8 (234 reviews)
90%

What 234 people say about Het Bosch Waterfront Kitchen

8.8 Based on 234 reviews. 90% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Mooie plek"
9.0 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 8

Prima

PearlB at 07 August 2022
Verified

"Leuke tent, matig menu"
6.3 Cuisine 5 | Service 8 | Atmosphere 6

Leuke tent, prima bediening. Het eten van het menu was niet erg bijzonder, veel van hetzelfde. Zou volgende keer gewoon weer a la carte gaan eten en überhaupt geen vast menu meer doen.

Dave at 07 August 2022
Verified

"Jammer van aankleding tijdelijke locatie"
7.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 4

Zou duimpje omhoog zijn geweest als we niet de nare verrassing hadden gekregen van dicht restaurant en houten schuur aan het water. Dit deed erg af aan onze verwachtingen. Bediening super, eten heerlijk, locatie mooi aan het water maar lelijk qua aankleding en onderhoudt.

Gijp at 02 August 2022
Verified

"Heerlijk genoten, relaxe ervaring met kinderen "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Met de kinderen voor het eerst laten ervaren van een Michelin restaurant gerechten. Sfeer was heerlijk daar en de gerechten echt genieten. Gezellig bediening ook nog eens!

Judith Bosveld at 01 August 2022
Verified

"Buitengewoon slecht!"
3.3 Cuisine 1 | Service 5 | Atmosphere 4

Zeldzaam slecht gegeten bij het Bosch, we hadden hoge verwachtingen maar die zijn niet uitgekomen. Aan het begin wordt naar de wensen gevraagd, 2 maal geen vlees, wel vis geen schaal en schelpdieren, 1 vis en wel schaal en schelpdieren. De twee die geen vlees hadden maar wel vis hebben geen vis gekregen maar wel voo...

Read full review

Zeldzaam slecht gegeten bij het Bosch, we hadden hoge verwachtingen maar die zijn niet uitgekomen. Aan het begin wordt naar de wensen gevraagd, 2 maal geen vlees, wel vis geen schaal en schelpdieren, 1 vis en wel schaal en schelpdieren. De twee die geen vlees hadden maar wel vis hebben geen vis gekregen maar wel voor iedere gang het garnituur wat bij een vleesgerecht hoorde en waar af en toe wat kaas op was gedaan. 1 van ons heeft een softshell crab nog gekregen. Hoofdgerecht waren 4 kleine groene asperges op een bedje van...ja van wat eigenlijk. Bediening had het ook nog een keer fout, ik moet zeggen de dame die het daarna overnam heeft keurig iedere keer na een gang gevraagd wat we ervan vonden en dat werd er niet beter op maar ze bleef positief. Het is een mooie lokatie, de wijn was goed, dat is het enige positieve wat wij er verder van vonden.

EV at 31 July 2022
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Show phone number

About Het Bosch Waterfront Kitchen

Cuisine: French

The Bosch Waterfront Kitchen is located in Amsterdam. The breathtaking view will immediately catch your eye. An oasis of tranquility in the busy city.

You can enjoy a tasty lunch or extensive dinner at the Nieuwe Meer lake in Amsterdam. The style in the kitchen typifies "classic with a modern and creative twist". The dishes are inspired by French cuisine, with influences from Italy, Spain and Asia.

Be surprised by the delicious flavors of restaurant Het Bosch.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities