Knife fork icon red

DenC, Dik & Cunningham

8,8 (223 reviews)
95%

What 223 people say about DenC, Dik & Cunningham

8.8
(223 reviews)
Food
9.0
Service
8.8
Atmosphere
8.6
95%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Eten, sfeer en bediening: heel goed!

Tineke at 28 February 2020
Verified

"Een heerlijke valentijnsavond"
7.7 Cuisine 7 | Service 8 | Atmosphere 8

We hadden een een valentijnsmenu met amuses en drankjes inclusief koffie. Het was ruim voldoende en de prijs-/kwaliteitverhouding was prima. De gerechten waren bijna allemaal te zout, dat was jammer, maar deed niet veel af aan de heerlijke avond die we hadden.

Small 2284f3b399 Small c4ea4dcc8b
Rita Tjemkes at 22 February 2020
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

DenC offered excellent food in a stylish restaurant with friendly service. The 5 course menu with wine paring was creative and tasty and included a number of amuse bouche. Restaurant was busy, and had a good atmosphere. Well worth another visit.

DG at 02 February 2020
Verified

6.0 Cuisine 4 | Service 6 | Atmosphere 8

2 jaar geleden heb ik hier een keer gegeten met een deal en dat was top. Nu viel het erg tegen. De amuses waren goed. Het eerste gerecht was doordrenkt van de saus en je proefte alleen venkel. Het tweede gerecht was droog, het derde gerecht was lekker de saus had wel de overhand naar zuur. De bijpassende rode wijn ...

Read full review

2 jaar geleden heb ik hier een keer gegeten met een deal en dat was top. Nu viel het erg tegen. De amuses waren goed. Het eerste gerecht was doordrenkt van de saus en je proefte alleen venkel. Het tweede gerecht was droog, het derde gerecht was lekker de saus had wel de overhand naar zuur. De bijpassende rode wijn uit Portugal was heerlijk en tevens het hoogtepunt van de avond. Het dessert was verschillende chocola maar smaakte hetzelfde. De bijpassende wijn was top. De friandises bestond uit een lange theelepel met iets erop en een mondje die overigens wel lekker was. Wij werden voor het eten bediend door een Engelstalige vrouw. Zeer vriendelijk. Vroeg geen enkele keer na een gerecht of het gesmaakt had, dit terwijl de borden niet leeg waren. De andere vrouw wie de wijnen schonk was niet hartelijk wel zakelijk. Al met al een avond vol verwachting die is uitgelopen op een teleurstelling. Heel erg jammer.

Gezelschap van 4 at 19 October 2019
Verified

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

lekker gegeten. en top bediening. zeker een aanrader

Adri Faber at 13 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Kerkstraat 377 1017 HW Amsterdam

About DenC, Dik & Cunningham

Restaurant DenC is located near the cozy Amsterdam Rembrandtplein and several theatres.
Due to its central location near several theatres (Carré, Kleine Komedie), Restaurant DenC is extremely suitable for a quick dinner prior to a theatre visit.

An evening out in which the senses are stimulated by excellent cuisine, appropriate wine advice, and a very pleasant atmosphere. Service is of paramount importance.

The menu is small, making it easy to make choices. This means that the freshness of the products can also be guaranteed. In this way, French-Mediterranean dishes can be prepared perfectly.

The restaurant has a private dining area for 10 people. Perfect for a business dinner but also for a private dinner where a speech may be given.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities