Knife fork icon red

Pampas Steakhouse

7,9 (34 reviews)

What people say of Pampas Steakhouse

7.9
(34 reviews)
Food
8.4
Service
8.0
Atmosphere
7.4
Write a review

8.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 5

heerlijk gegeten en een vriendelijke bediening,

karin paas at 16 December 2019
Verified

"Heerlijk eten, aardig maar te weinig personeel "
8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten, aardig personeel maar veel te weinig personeel voor de grootte vh restaurant en de drukte op zaterdagavond waardoor te lange wachttijden tussen de gangen.

Lex Segers at 10 November 2019
Verified

4.7 Cuisine 8 | Service 2 | Atmosphere 4

Personeel was onvriendelijk en de service was ondermaat. Ondanks reservering moesten we zelf na drie kwartier vragen voor de menu kaart. We zullen deze restaurant nooit aanraden aan wie dan ook.

Jose at 27 October 2019
Verified

"Op de laatste zaterdagavond in oktober"
4.7 Cuisine 8 | Service 2 | Atmosphere 4

Dit was ons eerste bezoek. Entree viel tegen, omdat de tafel die was gereserveerd, er niet leek te zijn (tafel voor 2). Of we even aan de bar wilden plaatsnemen met een drankje van het huis. Wij vroegen om een Sauvignon Blanc. De wijn die we kregen leek er niet op. Even later konden we ergens plaatsnemen.
Wij moest...

Read full review

Dit was ons eerste bezoek. Entree viel tegen, omdat de tafel die was gereserveerd, er niet leek te zijn (tafel voor 2). Of we even aan de bar wilden plaatsnemen met een drankje van het huis. Wij vroegen om een Sauvignon Blanc. De wijn die we kregen leek er niet op. Even later konden we ergens plaatsnemen.
Wij moesten, net als vele anderen, erg lang op ons hoofdgerecht wachten. Nadat ik had gereclameerd, kwam het eindelijk, twee uur nadat we waren binnengekomen. Er waren diverse mensen die weggingen omdat ze niet langer wilden wachten.
Wij hadden een Argentijnse ossenhaas besteld, die was boterzacht en zonder spiertjes, je kon hem aan alle kanten aansnijden. Alleen waren de messen niet zo scherp als ze zouden moeten zijn.
We hadden geen behoefte in nog een bestelling, gerekend met de tijd die het ons al gekost had en omdat we, eerlijk gezegd, een houten kont hadden van het lange zitten. Op zo lang zitten zijn de stoelen volgens mij niet gemaakt.
Bij het afrekenen werd ons toegelicht waarom het allemaal niet zo lekker verlopen was en werden excuses aangeboden.
We reageerden dat als men ons bij het binnenkomen had geïnformeerd, dat het eten langer kon duren door bepaalde, onverwachte omstandigheden, (zoals Horecapersoneel, dat niet goed met elkaar samenwerkte en een chaotische situatie in de keuken), dan was de pijn veel minder geweest.

Gezien de uitleg achteraf van de bediening en een persoonlijke toelichting van de kok, zullen wij dit restaurant nog eenmaal bezoeken, zodat ze de kans krijgen zich te rehabiliteren, want de kwaliteit en smaak van het eten is dat zeker waard. Alleen moeten ze eerlijke informatie geven en wat ons betreft betere witte wijn inkopen.

André Houtwipper at 27 October 2019
Verified

3.3 Cuisine 2 | Service 4 | Atmosphere 4

De service verliep niet soepel, te weinig mankracht en niet echt klantvriendelijk.
Het brood was droog en stug.
Bij een warme voorgerecht, kreeg ik tijdens het eten daarvan koude stukjes tussen, wij hadden 3 verschillende hoofdgerechten. Het was vettig, niet goed klaargemaakt en smaakloos. Wij hebben geen nagerecht genomen.

Nadjeska Goris at 27 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Krimpen aan den IJssel

Waardzicht 6 2922 HM Krimpen aan den IJssel

About Pampas Steakhouse

Argentinian Restaurant Pampas Steakhouse in Krimpen aan den IJssel is the place to go for a nice dinner with friends, family or colleagues and to enjoy various delicious Argentinian dishes.
At Pampas you can go for a delicious, tender and juicy piece of Argentinian meat of the very best quality. In addition to our meat dishes prepared on the charcoal grill, we also specialize in fish and vegetarian dishes. And don't forget to enjoy a delicious evening of extensive tapas food!
Because of the hospitality and good quality of the dishes, many guests in the wider area of ​​Krimpen aan den IJssel find us. The chefs of Pampas guarantee the most delicious dishes.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Krimpen aan den IJssel

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities