LETS Restaurant

Frans, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
8,9 (13 reviews)
92% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 13 mensen zeggen over LETS Restaurant

8.9 Gebaseerd op 13 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Genieten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden gekozen voor een 5 gangen luxe diner. De opmaak van de borden was geweldig, het eten smaakte heerlijk en de service was erg goed.
Het voelde echt als een hele belevenis. Het was een heerlijk avondvullend programma

Lisa op 26 april 2023
Geverifiëerd

"Fantastisch eten"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Fantastisch eten, heerlijke smaak variaties. De borden zagen er ook heel mooi uit. De tafels stonden zo dicht bij elkaar dat je je best moest doen om niet mee te luisteren met de buren. Ook de bediening was wat te gehaast. Hij begon al te praten als hij nog te ver van de tafel was. Maar alles bij elkaar zeker een aanrader.

Peter B op 16 april 2023
Geverifiëerd
Team LETS heeft gereageerd op 18 april 2023

Dank u voor uw review. Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad bij ons. Wij hopen u graag nog een keer mogen te ontvangen. Nog een fijne dag gewenst!


"Verbluffend, verrast & top!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zéér verrast! Heeeeeeerlijk gegeten. Mooi geserveerd. Mooie combinaties van smaken & kleuren. Het oog, de tong & de maag worden verwend.

Sandra op 10 april 2023
Team LETS heeft gereageerd op 18 april 2023

Dank voor uw review. Fijn dat u het zo naar uw zin heeft gehad, wij hopen u graag snel weer te ontvangen. Nog een fijne dag gewenst!


"Een voorbeeld van klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en smakelijkheid!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vanaf het welkom heten en aannemen van de jassen bij aankomst tot het aanreiken van de jassen bij vertrek: keurig, vriendelijk en bovenal heel erg lekker!
De prijs is zeker passend, maar bij een glas wijn uit een "open fles" o.i. wel op het randje.

Frans Bergen op 26 maart 2023
Geverifiëerd
Team LETS heeft gereageerd op 28 maart 2023

Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn om te horen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad. Wij hopen u nog een keer te mogen ontvangen.


"Tegenvaller"
6.0 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 7

We kregen een 4-gangen menu voor 59,50. We deden mee aan de restaurantweekactie. Vaak heb je dan een actiemenu tegen een leuker prijsje en wordt er extra werk van gemaakt. Hier kregen we exact hetzelfde menu voor exact dezelfde prijs als wat er normaal op de kaart staat. Vis was niet helemaal gaar en hoeveelheden zo minimaal dat we met honger naar huis gingen.

CH op 19 maart 2023
Geverifiëerd
Miriam heeft gereageerd op 19 maart 2023

Beste Corien Hoogendoorn,
Bedankt voor uw review. Normaal gesproken gaan we alleen in op feedback die ook daadwerkelijk gegrond is. Maar voor u, Corien, zal ik een uitzondering maken. De prijs van een 4 gangen menu op de kaart is 68,50, dit betekend dat u een lagere prijs heeft betaald voor het menu van diningcity. Vervolgens heeft u wel degelijk een ander menu gehad dan ons reguliere (regelmatig wisselende) menu. Ben ook benieuwd hoe u aan deze bewering komt.... 3 tafeltjes naast uw tafel zat een gezelschap dat ook via diningcity heeft gereserveerd, u heeft dus wel hetzelfde menu ontvangen als dit gezelschap. Uitgezonderd van het dessert ivm de rauwe noten. U heeft dus niet exact hetzelfde menu en ook niet voor exact dezelfde prijs ontvangen.
Wanneer er een gerecht niet naar wens is, dan horen wij dat altijd heel graag en doen wij er ook alles aan om de gast hierin tegemoet te komen.
Wij wensen u een fijne en positieve dag toe!
Hartelijke groeten Miriam (en het gehele team uit de keuken en bediening)

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Toon telefoonnummer

Over LETS Restaurant

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

"Love, Eat, Taste & Smile": Daar staat het Oosterbeekse LETS Restaurant voor. Bij LETS proef je de liefde die in de gerechten worden gestopt. Chef Mark Minkman heeft jarenlange ervaring opgedaan bij diverse Michelin restaurants alvorens hij in Oosterbeek zijn eigen restaurant heeft opgezet. Verliefd werd hij op het karakteristieke pand waar nu zijn droom verwezenlijkt wordt. Vanuit de Franse keuken wordt de basis gelegd in de gerechten van Mark Minkman en zijn keukenbrigade. Her en der worden de gerechten aangevuld met internationale accenten en met passie niet te vergeten. Door de open keuken kun je de keukenbrigade zien zwoegen voor het allerlekkerste gerecht met de allerbeste ingrediënten. Voor de echte fijnproever is LETS dé plek om kennis te maken met fenomenale gerechten en perfect uitgekiende wijnen!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden