BlueBlood

Fusion, Peruaans, Japans / Sushi | €€€ | Menu
9,0 (36 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 36 mensen zeggen over BlueBlood

9.0 Gebaseerd op 36 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Geweldige ervaring en avond"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een geweldige ambiance en ervaring hie het tasting experience menu werd geserveerd. Eten was ook fantastisch! Bedankt voor een geweldige avond!

Een tevreden klant op 04 december 2022
Geverifiëerd
Bas M heeft gereageerd op 04 december 2022

Beste gast,

U bedankt voor deze prachtige review en de erg mooie foto´s. Graag verwelkomen we u weer terug bij Bleublood om u opnieuw een geweldige avond te bezorgen!

Met gastvrije groet,
Bas M
Supervisor Blueblood


"Echt genoten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een super menu, waanzinnig gepresenteerd en een service zoals het hoort! Allemaal hoogwaardige kwaliteit.

JD op 02 december 2022
Geverifiëerd
Bas M heeft gereageerd op 04 december 2022

Beste Jill,

Heel erg bedankt voor alle complimenten! We hopen dat u een fantastische avond heeft gehad en geven u dan ook graag weer zo mooie avond de volgende keer bij Blueblood.

Met gastvrije groet,
Bas M
Supervisor Blueblood


"Lekker eten, maar"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Als deel van 'Dining with the stars' actie, lekker gegeten, met wat aparte gerechten. Wat ons niet beviel was hoe sommige gangen geserveerd werden. Om aan de klanten over te later om gerechten zelf te verdelen was toch erg onhandig. Het verdelen van Creme brulee, 2 bolletjes ijs en eerder ook een kreeft onder 3 mensen is toch echt niet handig en werd door geen van ons gewaardeerd.

Frankie op 28 november 2022
Geverifiëerd
Bas M heeft gereageerd op 04 december 2022

Beste Frankie,

Bedankt voor uw mooie review en voor de feedback. We waarderen deze feedback en zullen dit bespreken met de chef. We zouden u graag weer willen verwelkomen bij Bleublood.

Met gastvrije groet,
Bas M
Supervisor Blueblood


"Beste restaurants ever!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben hier twee weken geleden gegeten en wij zijn er nog steeds onder de indruk. Het eten was verrukkelijk lekker. Het beste restaurant die ik ken. Wijnen heb ik niet gedronken, moest helaas rijden. En het nagerecht was super lekker!
Service was meer dan een 10 waard!

Sultan Sahin (1 review) op 22 november 2022
Geverifiëerd
Bas M heeft gereageerd op 04 december 2022

Beste Sultan,

Wat een mooie review, bedankt voor al deze complimenten. Uw mooie woorden worden erg gewaardeerd en zullen zeker met het team worden gedeeld. We zien uw graag terug de volgende keer, wellicht kunnen we u dan ook wat mooie wijnen laten proeven.

Met gastvrije groet,
Bas M
Supervisor Blueblood


"Lekker gegeten"
7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

Gisteravond lekker gegeten bij BlueBlood. Het Nikkei tasting diner bestond uit 14 verschillende dishes en was daarom meer dan genoeg voor 2 personen. Alleen jammer dat er weinig persoonlijke aandacht was en dat het personeel erg gehaast overkwam. De Nikkei keuken is een overheerlijke keuken en daar mag ook aan tafel wel iets meer aandacht aan gegeven worden.

Jin op 20 november 2022
Geverifiëerd
Bas M heeft gereageerd op 04 december 2022

Beste Jin,

Bedankt voor uw mooie review. We begrijpen dat u het jammer vind dat u niet de aandacht heeft gehad die u verdiend. Onze excuses daarvoor. We zijn erg blij om te horen dat u heeft genoten van uw avond en van het heerlijke tasting menu. We verwelkomen u graag weer terug zodat we u wel deze aandacht kunnen geven.

Met gastvrije groet,
Bas M
Supervisor Blueblood

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over BlueBlood

Keuken: Fusion, Peruaans, Japans / Sushi

Net voorbij de Koninklijke straat Noordeinde is BlueBlood te vinden in het hart van Den Haag. In dit prachtige restaurant van het Hilton Hotel The Hague neemt chef Luis Rojas jou mee op zijn reis naar de culinaire wereld van Peru en Japan. Dit wordt ook wel de "Nikkei-keuken" genoemd. Nikkei is niet zomaar een Japanse-Peruaanse fusion keuken, maar een aparte culturele keuken ontwikkeld en geperfectioneerd door generaties. Bij BlueBlood kun je een gevarieerde en avontuurlijke combinatie verwachten van de soepele, zuivere smaken van Japan en het pittige, speelse palet dat onmiskenbaar is in Latijns-Amerika.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden