Gastrovino Harboury

Mediterraans, Portugees, Italiaans, Shared dining | €€ | Menu
8,6 (23 reviews)
91% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 23 mensen zeggen over Gastrovino Harboury

8.6 Gebaseerd op 23 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker eten met fijne bediening "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

6 gangen menu gepakt. Alle gerechten waren smaakvol en portie zijn meer dan voldoende. Niet opdringerig om extra’s te nemen. Wijnen zijn zeer betaalbaar. Dus een aanrader.

Roland Vermeulen op 17 december 2022
Geverifiëerd
Sandra heeft gereageerd op 17 december 2022

Dankjewel voor de review! Fijn dat jullie genoten hebben!


"Blij verrast, een grote aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dat is het leuke van Dining wits the stars; je komt op locaties waar je anders niet zo snel zou komen. En als die restaurants je dan ook nog eens verwennen en het totaal plaatje klopt, is dat top.
Eerlijk gezegd is er in Tilburg niet zoveel op culinair gebied te beleven, of het moet zo duur zijn dat het mij niet me...

Lees hele review

Dat is het leuke van Dining wits the stars; je komt op locaties waar je anders niet zo snel zou komen. En als die restaurants je dan ook nog eens verwennen en het totaal plaatje klopt, is dat top.
Eerlijk gezegd is er in Tilburg niet zoveel op culinair gebied te beleven, of het moet zo duur zijn dat het mij niet meer smaakt. Vandaar dat ik erg benieuwd was wat Harboury te bieden heeft.
Parkeer gratis op het AaBee terrein, dan is het 5 minuten lopen, een stukje Piushaven, op de hoek, mooie ligging. Voor de deur is het betaald parkeren, met weinig plek en pas op dat je de auto niet op de invalidenplek zet, want dan is het een duur avondje.
De inrichting is mooi, gezellig, met fijne zitjes.
Extra bewondering voor de zeer aardige gastvrouw die pas sinds juni in Nederland woont en nu al vloeiend Nederlands spreekt. Geleerd van de Nederlandse televisie en alles wat maar Nederlands is , dus ook het lezen, aanpakt.
En dan het eten;
De Harboury is culinair genieten, punt! Voor 60 euro hebben wij genoten van een 6 gangen diner. Ik heb iets met amuses, dat hoort in mijn optiek bij. Gelukkig kregen wij met de gerookte weidegans iets lekkers.
De risotto was zo lekker dat ik het niet kon laten om het schaaltje met mijn vingers (dat nog wel) uit te likken en mijn lief de schuld te geven....
De 5e gang, 2 franse kaasjes verraste mij. Zelf zou ik nooit kaas bestellen en nu maakte ik toch kennis met iets uitzonderlijks. Leuk!
Het restaurant zou uitverkocht, volgeboekt, moeten zijn. Helaas was dat niet het geval, dat is jammer, want het zou zonde zijn als Tilburg dit restaurant zou gaan verliezen.
Al met al, als je van echt lekker uit eten gaan houdt en graag cadeautjes uitpakt (zo noem ik de gerechtjes die jij echt niet thuis in 1-2-3 maakt), dan is Harboury een grote aanrader.

AnneFrans op 05 december 2022
Geverifiëerd
Sandra heeft gereageerd op 05 december 2022

Heel erg bedankt voor de mooie, uitgebreide review. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten!


"Heerlijk gegeten "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten! We hadden een 6 gangen (verrassings)menu. Er werd goed rekening gehouden met mijn gluten- en lactose intolerantie en het personeel was erg vriendelijk.

Marcella Kastelijn op 04 december 2022
Geverifiëerd
Sandra heeft gereageerd op 04 december 2022

Dankjewel voor de mooie review! Fijn dat jullie genoten hebben!


"Donderdag lunch"
7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Was lekker

Jaap De jong op 02 december 2022
Geverifiëerd
Sandra heeft gereageerd op 02 december 2022

Dankjewel voor de review!


"Heerlijke stijl"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van onze 4 gangen signature lunch op zondagmiddag. Een heerlijke stijl van pure smaken. Mooie zaak ook. Zeker een aanrader.

Arjen op 28 november 2022
Geverifiëerd
Sandra heeft gereageerd op 01 december 2022

Fijn dat jullie genoten hebben!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.

Toon telefoonnummer

Over Gastrovino Harboury

Keuken: Mediterraans, Portugees, Italiaans, Shared dining

Welkom bij Gastrovino Harboury in Tilburg! Bij Gastrovino Harboury kun je genieten van al het lekkers uit de mediterrane keuken. Ze nemen je mee op een reis langs de heerlijke Italiaanse, Spaanse en Portugese keuken. Voor de echte levensgenieters hebben ze prachtige wijnen en tafels vol verrassende gerechten om te delen. Bij Gastrovino Harboury staan ze klaar om je elke dag van de week het weekend gevoel te geven. Maar ze houden nog het allermeest van het vakantiegevoel. Kortom, alle dagen weekend is het motto van Gastrovino Harboury!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden