Flavourz by Servais

Modern, Streetfood | €€ | Menu
8,9 (127 reviews)
96% aanbevolen

Wat 127 mensen zeggen over Flavourz by Servais

8.9 Gebaseerd op 127 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"5-gangen diner"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Was heerlijk, aanrader!

Birgit Van Loo op 11 maart 2023
Geverifiëerd

"Smakelijk "
7.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 4

Qua inrichting (grof) geluid (over de muziek heen converseren) niet in lijn met de verfijndheid en smaakbeleving van de gerechten

Local citizen op 11 maart 2023
Geverifiëerd

"Geweldige smaakcombinaties"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, leuke betrokken bediening die met kennis encharme het verhaal over
De gerechten en wijn vertelden. Het witte chocoladedessert met stukjes manderijn
Was afsluitend hoogtepunt

Klaas op 11 maart 2023
Geverifiëerd

"Glazen wijn " ohne weiteres" bijvullen."
4.7 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 6

Bij het All Inn 7 gangen Menu werden steeds nieuwe wijnglazen gevuld. Zonder enige vraag of dat kon. Het ene glas was nog niet leeg of het volgende glas werd weer ingeschonken. I.p.v. koffie vroeg ik een glas wijn Afgerekend € 138 ,= en toen werd er bij de betaling op de betreffende Menu-kaart gewezen. Wij missen EV...

Lees hele review

Bij het All Inn 7 gangen Menu werden steeds nieuwe wijnglazen gevuld. Zonder enige vraag of dat kon. Het ene glas was nog niet leeg of het volgende glas werd weer ingeschonken. I.p.v. koffie vroeg ik een glas wijn Afgerekend € 138 ,= en toen werd er bij de betaling op de betreffende Menu-kaart gewezen. Wij missen EVA !! Heb Beluga gebeld .Ben benieuwd hoe dit gecorrigeerd gaat worden. Wij laten het U weten

P.LeJeune op 09 maart 2023
Geverifiëerd
Bas heeft gereageerd op 09 maart 2023

Beste heer Quaedvlieg

Ik vind het zeer betreurend om te horen dat u op deze manier uw ongenoegen van gisterenavond uit!

Om de situatie nogmaals voor u in kaart te brengen:
U heeft deze avond bij ons gereserveerd voor een 7 gangen menu all-in ter waarde van 105 euro via de restaurantweek.
In de beschrijving staat het volgende: Het all-in menu omvat een aperitief, water, brood, 4 glazen wijn, koffie en uiteraard het menu zelf.

We beginnen de avond voor u met een aperitief en hierbij vermeld ik persoonlijk nog maals het geen waarvoor u gereserveerd heeft. Hierbij geeft u mij ook nog eens de bevestiging 'maak er maar een mooie avond van'.
Gaande weg de avond heeft u meer maals de kaart ingezien en dus ook de mogelijkheid gehad om nogmaals te zien en te lezen welke zaken binnen uw reservering vallen.

Bij de koffie heeft u mij inderdaad aangegeven geen koffie te willen nuttigen maar nog graag een glas van de overheerlijke dessert wijn. Deze heb ik u overigens niet in rekening gebracht ook al heeft deze een grotere waarde dan de koffie. Dit heb ik u ook nog eens persoonlijk kenbaar gemaakt. Daarna heeft u van mijn collega zelfs nog een extra glas dessert wijn gekregen waar u ook zelf om had gevraagd. ( deze dan wel weer in rekening gebracht).

Ik vind het om deze reden dan ook zeer vervelend voor u dat de overige extra glazen wijn die u genuttigd heeft buiten het gereserveerde menu bij u voor verwarring heeft gezorgd.
Mijn excuus hiervoor en wij zullen bij u volgende bezoek alles nogmaals extra duidelijk voor u vermelden om dit voorval niet nogmaals te laten gebeuren.

Zelf heb ik deze ochtend nog contact met u gehad om u bij uw volgende bezoek aan ons restaurant een mooi aperitief van het huis aan te bieden. Om de onenigheid die u met ons had op deze manier achter ons te laten. Iets waar u ook geen bezwaar op had en dit ook een passende oplossing vond.

Daarom vind ik het ook zeer spijtig dat ik na ons telefonisch contact deze recensie aan moet treffen. Ook hier heb ik u nog over gebeld maar via de telefoon was u niet voor rede vatbaar.

Ik hoop dat deze reactie u weet te vinden en dat wij door middel van persoonlijk contact dit hele voorval achter ons kunnen laten.
U kunt mij altijd bereiken via [email protected]

Met vriendelijke groet

Bas Thijssen
Restaurant Manager at Flavourz by Servais


"Heerlijk gedineerd, fijne bediening"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke gedineerd, prettige/persoonlijke bediening aan tafel

Carla op 07 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Flavourz by Servais

Keuken: Modern, Streetfood

Gelegen in Wyck, tegenover het centraal station in Maastricht, is restaurant Flavourz by Servais. In dit moderne en warme restaurant heerst een heuse ‘’Casual Feel’’. Flavourz by Servais maakt gebruik van smaken van over de hele wereld. Het op zoek gaan naar de juiste specerijen en smaken is de drijfveer van de keukenbrigade en de service staat altijd klaar om je een gastvrije ervaring te bezorgen. Michelinster-kok Servais Tielman verwent je bij Flavourz by Servais met een gastronomisch diner of -lunch. Kom langs en laat je meenemen op een culinaire wereldreis!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden