Klaas Culinair Boxtel

Klassiek, Modern | €€

Culinaire thuisdiner (incl. wijn) met thuiskok voor 6 personen € 570,-

Klaas Culinair Boxtel

Klassiek, Modern | €€

Culinaire thuisdiner (incl. wijn) met thuiskok voor 6 personen € 570,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Culinaire thuisdiner (incl. wijn) met thuiskok voor 6 personen
€ 570,-

Klaas Culinair Boxtel doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een culinaire thuisdiner (incl. wijn) met thuiskok voor 6 personen. Ontdek Klaas Culinair Boxtel nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke culinaire thuisdiner (incl. wijn) met thuiskok voor 6 personen.

Reserveer nu jouw tafel bij Klaas Culinair Boxtel!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Klaas Culinair Boxtel

Schrijf een review en deel je foto's

"Klaas Culinair bij ons thuis! "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben genoten van een heerlijk diner in eigen huis! Alles was super….het eten, de setting, de wijn…zalig! Het glaswerk, servies en bestek…alles wordt meegenomen dus je hoeft niets meer op te ruimen….fantastisch!

Ineke Ballering op 03 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Boxtel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Klaas Culinair Boxtel

Keuken: Klassiek, Modern

Haal de kok (letterlijk en figuurlijk) naar boven in je eigen huis! Klaas Culinair, met Boxtel als thuisbasis, gaat het hele land door om thuis bij je te koken! Met Klaas Culinair ben je verzekerd van een heerlijk avondje met vrienden of familie mét fenomenale gerechten. Kok aan huis Klaas kookt voornamelijk gerechten uit de klassieke Franse keuken. Deze presenteert hij vervolgens in een modern eigentijds jasje. Niets is te gek, zo komt de thuiskok bij je langs voor thuisdiners, huwelijksdiners, 21 diners of voor een zomerse barbecue. Naast een heerlijk diner regelt Klaas Culinair ook een feestelijk gedekte tafel welke zij voorzien van mooi servies, bestek, glaswerk, linnen, kandelaars en bloemen.

Voorafgaand aan het diner aan huis is het belangrijk dat Klaas Culinair goed weet wat jouw wensen zijn. Deze inventarisatie gaat veelal telefonisch. Voor grote groepen heeft het de voorkeur om met je af te spreken op de locatie waar het diner plaats gaat vinden. Zij kunnen dan gelijk zien wat voor keuken er aanwezig is, en welke materialen er eventueel nog ingehuurd moeten worden.

Wanneer nodig jij Klaas Culinair uit om de sterren van de hemel te koken in jouw keuken?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Boxtel e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden