Knife fork icon red

by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8,9 (33 reviews)
97%

Wat 33 mensen zeggen over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8.9
(33 reviews)
Eten
9.0
Service
9.4
Sfeer
8.4
97%
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, een uitgebreide wijn selectie en fijne bediening!

Nikoo op 03 oktober 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 16 oktober 2020

Beste Nikoo, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. De complimenten zal ik doorgeven aan mijn team. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Leuke avond gehad, met hele mooie gerechten... complimenten aan de kok en bediening

Small 8260a9c5e4
Marcel op 02 oktober 2020
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 16 oktober 2020

Beste Marcel, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. De complimenten zal ik doorgeven aan mijn team. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


"Leuke avond!"
8.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 7

Goede prijs kwaliteit verhouding en heel veel complimenten voor de bediening. Was een leuke avond met lekker eten!

Irene op 29 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 01 oktober 2020

Beste Irene, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. De complimenten zal ik doorgeven aan mijn team. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wat een geweldige avond hebben wij gehad, met heerlijke, mooi uitziende gerechten, attent, sympathiek en kundig personeel. Mijn vrouw meegenomen om ons jubileum bij Noa te vieren en ze hebben er een feestje van gemaakt. Enige minpuntje is de akoestiek. Redelijk veel geroezemoes, maar wel prettige livemuziek. Soort nederlandse Norah Jones.

Robert Niggebrugge op 28 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 29 september 2020

Beste Robert, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. De complimenten zal ik doorgeven aan mijn team. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


"Heerlijk geluncht"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We kregen een verrassend en lekker 2-gangen lunchmenu geserveerd. De bediening was zeer vriendelijk.

Ann op 28 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 29 september 2020

Beste Ann, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze review. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Paleisstraat 5 2514JA Den Haag

Over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

Restaurant by Noa bevindt zich in het Mövenpick Hotel op steenworp afstand van het Paleis Noordeinde in het Haagse centrum. Het Mövenpick Hotel The Hague is een stijlvolle boetiek hotel met 72 kamers dat perfect past bij de voorkeuren van moderne wereldreizigers. De ideale locatie voor zakenreizen of om ontspannen de winkels en musea van de stad te verkennen.

Geniet van een ontspannen avond vol creatieve gerechten verzorgd door de Chef, Bas Niehof. Kwaliteit gerechten gebaseerd op de traditionele Internationale keuken met een Hollands tintje.
Laat je verwennen met prachtige wijnen. Ze kunnen je er alles over vertellen. Er is namelijk een verzameling van 60 prachtige wijnen om uit te kiezen die per glas geserveerd worden. Je hoeft dus niet gelijk een hele fles te nemen. Hoe fijn is dat?

Het hele team zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Ze snappen namelijk heel goed dat je je tijd maar één keer kunt besteden en garanderen een heerlijke culinaire avond.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden