Ethica

Frans |
9,1 (36 reviews)
97% aanbevolen

4-gangen Chef's diner keuzemenu + glas bubbels € 46,50

Ethica

Frans |
9,1 (36 reviews)
97% aanbevolen

4-gangen Chef's diner keuzemenu + glas bubbels € 46,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
4-gangen Chef's diner keuzemenu + glas bubbels
€ 46,50

Ethica doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen chef's diner keuzemenu + glas bubbels. Ontdek Ethica nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen chef's diner keuzemenu + glas bubbels.

Reserveer nu jouw tafel bij Ethica!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 maart 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 36 mensen zeggen over Ethica

9.1 Gebaseerd op 36 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verrassend"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Koken met karakter is kenmerkend voor dit restaurant. Genoten van onder andere twee gerechten met gans, dit zie je niet vaak in Nederlandse restaurants.

peter spronck op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten en een leuke avond gehad. "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk en mooi klaargemaakt eten. Eet al tientallen jaren geen vlees, maar wild serveren dat teveel was in onze natuur vind ik eigenlijk het meest verantwoorde wat je kan eten. Ik heb zelf vooral vegetarisch gegeten vond dat lekker en mooi geserveerd. Geitenkaas plankje was heel mooi samengesteld.

Thea op 18 november 2022
Geverifiëerd

"Eerlijk en lekker eten. "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eerlijk en lekker eten.

LT op 18 november 2022
Geverifiëerd

"Overall good despite a few disappointments"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Doesn't seem that the supposed restaurant week discount is taken in account as was charged 46.50 for four course menu when it was advertised at 40.00. Overpriced wine. Rather pushy service, but food was good.

Lisa Marshall op 28 oktober 2022
Geverifiëerd

"Prachtige producten en heerlijk gegeten. "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hele fijne sfeer in een mooi restaurant. Alles zelf verantwoord, biologisch en lokaal gemaakt/gekocht. Mooie wild specialiteiten wat heerlijk smaakte en mooi opgemaakt was. Ook keus uit vegetarische gerechten. Komen zeker een keer terug.

Yvonne Berkhuizen op 13 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ethica

Keuken: Frans

Op de hoek van de Dunne Bierkade en de Paviljoensgracht in Den Haag vind je restaurant Ethica. In dit huiselijke restaurant kun je ultiem genieten van de gastvrijheid waar Den Haag om bekend staat. Restaurant Ethica wordt gerund door twee jonge ondernemers die uit passie voor de horeca hebben gekozen om dit restaurant te beginnen, samen met jou willen ze duurzaam, lokaal en ambachtelijk eten toegankelijk maken!

Zomers kun je hier zorgeloos genieten van een drankje op het terras, maar kun je ook voor het zelfde gemak van een 3-gangen diner gebruik maken. De avond is voorbij voordat je erg in hebt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden