Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 130 mensen zeggen over Gaspár Bistro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
.
Spontane en enthousiaste bediening met oog voor de klant, uitstekend eten.
Restaurantweek is er mijns inziens voor bedoeld om je restaurant te promoten met het type en de stijl keuken die je voert, maar ook je service en die is belangrijk op het moment dat men kan kiezen uit een groot scala van restaurants, want uiteindelijk wil je goed uit de verf komen. Ik beoordeel daarom de keuken in d...
Lees hele reviewRestaurantweek is er mijns inziens voor bedoeld om je restaurant te promoten met het type en de stijl keuken die je voert, maar ook je service en die is belangrijk op het moment dat men kan kiezen uit een groot scala van restaurants, want uiteindelijk wil je goed uit de verf komen. Ik beoordeel daarom de keuken in dit geval los van de service. De keuken presenteerde mooie verfijnde gerechten, misschien in de eerste twee gerechtjes ietwat veel knoflook, maar dat te zijde. Vooral de ceviche van vis erg mooi en zo ook het tussengerecht met groene asperges. Het hoofdgerecht dat begon de discussie ook met de service. Eend is niet een product waar iedereen als een blok voor valt, dus (als tip) zorg voor een goed alternatief en bied hierin een keuze, stem dit vooraf met de keuken af, welke alternatieven er zijn in geval dat... dan geeft het niet de ongemakkelijke situatie die wij hadden. Enkel een vegetarisch hoofdgerecht bieden terwijl het tussen gerecht ook vegetarisch is vind ik dan wat kort door de bocht, datzelfde geldt voor de bouillabaisse (wat ook weer iets specifieks is). Verder heerst er een fijne sfeer.
Lekker gegeten
Goede porties met verassende ingrediënten.
Te veel garnituur met te weinig als zodanig herkenbare stukjes vis of vlees. Magere glazen wijn. Te duur voor het gebodene.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Gaspár Bistro
Keuken: Frans
Kasper van Schaeren heeft zijn sporen als chef kok de afgelopen jaren ruim verdiend. Eerst bij Hobbema, vervolgens bij Notting Hill. In zijn splinternieuwe restaurant Gaspár bistro combineert hij het beste dat beide eetgelegenheden boden. Zowel het interieur als de menukaart zijn te omschrijven als no nonsense en tijdloos. “Bij mij geen modieuze concepten of thema’s om me te onderscheiden, maar ‘what you see, is what you get’”, aldus Kasper. De producten komen zoveel mogelijk uit de regio en de kaart wisselt maandelijks, dus schuif vooral regelmatig aan! Bij Gaspár bistro kun je niet reserveren, wél genieten van kwalitatief hoogstaande gerechten en bijpassende wijnen.