Mr. Black and The White Ox

Modern, Nederlands | €€€ | Menu
9,1 (55 reviews)
98% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 55 mensen zeggen over Mr. Black and The White Ox

9.1 Gebaseerd op 55 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Restaurantweek bezoekje op een warme zomeravond"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gestart en geeindigd op de banken in de grote tuin die schaduw bieden. Geweldige cocktails gedronken voor, bij en na het eten die mooi matchten met het eten. Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke en kundige bediening. Ik kom hier zeker terug!

Manon Horn op 25 juni 2023
Geverifiëerd

"Super gastvrij, verfijnd eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verassende gerechten en fijne gastheer maakte dit een perfecte avond

Ruben Mijwaart op 25 juni 2023
Geverifiëerd

"Michelin klaar... "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vijf gangen diner met wijnarrangement. Werkelijk fantastisch. Elk gerecht was heerlijk, verrassende of frisse smaken. Dito voor de wijnen en cocktail bij het dessert. Prima service, zeer welkom gevoel. Heel 2023, niet stijfjes, maar wel zeer hoge kwaliteit eten & service. Niet zeker of Michelin daar klaar voor is. Mr Black and The White Ox wat ons betreft wel.

Dinnerbabe op 07 juni 2023
Geverifiëerd

"Geweldige uitstraling"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Een gezellige sfeer in dit restaurant. Zeer veel zorg voor de gasten en het eten.

M.L.J. van den Brink op 11 mei 2023
Geverifiëerd

"Lekker gegeten en vriendelijke bediening"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was goed en het restaurant sfeervol ingericht. Bediening doet zijn/haar best om het naar je zin te maken. Parkeren naast het restaurant goed mogelijk.

Vink op 29 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mr. Black and The White Ox

Keuken: Modern, Nederlands

Mr. Black and The White Ox in Utrecht is vernoemd naar het winkeltje van Egbert Douwes waar het allemaal begon… Het winkeltje ‘de Witte Os’ in Joure was volgestouwd met koloniale waren, die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’: Koffie, thee, chocola, zoethout, anijs en specerijen. Die koloniale waren liggen aan de basis van Urban Bistro ‘the White Ox’. Specerijen blends en onverwachte smaakmakers van over de hele wereld zorgen voor een unieke smaakbeleving.

Genieten van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Stoere vlees- én verrassende groentegerechten. Maar ook heerlijke visgerechten, om nog maar niet te spreken van de kaasplank… Houd je van een mooi glas wijn? Mooi! Mr. Black and The White Ox beschikt namelijk over een luxe wijnkamer; de wineroom. Talloze bijzondere wijnen lonken naar je vanachter de graffiti.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden