Mezze

Libanees | Menu
9,3 (31 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 31 mensen zeggen over Mezze

9.3 Gebaseerd op 31 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Vriendelijke gastvrije ontvangst goede uitleg en echt midden oosten eten

Bram op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Libanees eten was voor ons onbekend. We kregen een mooie mix van verschillende voorafjes en hoofdgerechtjes en een heerlijk dessert na. Zeker voor herhaling vatbaar!
Bovendien heel vriendelijk personeel wat ook tijd nam om wat te vertellen over de gerechten.

Janny op 05 maart 2024
Geverifiëerd

"Fabulous!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

The food was delicious!!! Great atmosphere. Very good service. Can't wait to return!!!

Jennie Andreasen op 04 maart 2024
Geverifiëerd

"Rustige restaurantweek"
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

De gerechten waren vakkundig bereid en aantrekkelijk opgediend, het restaurant smaakvol en gezellig, de bediening top. Voor mij kunnen de vier sterren voor het eten vijf sterren worden als er meer groente bij het hoofdgerecht wordt geserveerd.

Antonietta op 27 september 2023
Geverifiëerd

"Wat een fijne ervaring!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Afgelopen zaterdag heb ik hier mogen dineren en wat was het goed! Het begon al met het ontvangst (er zijn 2 ingangen, wij kwamen via de ingang naast de serre binnen), die zeer hartelijk was. Wij kregen de vrijheid om te zitten waar wij wilden. Er was een open keuken, fijne muziek die misschien net iets te hard stond...

Lees hele review

Afgelopen zaterdag heb ik hier mogen dineren en wat was het goed! Het begon al met het ontvangst (er zijn 2 ingangen, wij kwamen via de ingang naast de serre binnen), die zeer hartelijk was. Wij kregen de vrijheid om te zitten waar wij wilden. Er was een open keuken, fijne muziek die misschien net iets te hard stond voor sommige gasten maar voor mij prettig. Het eten was overheerlijk en in goede hoeveelheden. Het enige wat je misschien erbij zou kunnen wensen, was ook een bakje friet bij de spareribs. Al met al een hele fijne ervaring!

Bruce op 25 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mezze

Keuken: Libanees

Ontdek het mooie Libanese restaurant Mezze gelegen in Scheveningen. Hier omarmen zij de rijke en verfijnde tradities van de Libanese keuken en brengen zij deze rechtstreeks naar uw tafel. Niet alleen staat Mezze Scheveningen bekend om zijn heerlijke gerechten, maar ook om de betoverende weekendavonden, waarbij buikdanseressen je zintuigen prikkelen met hun gracieuze optredens. Dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van het Midden-Oosten terwijl je geniet van een onvergetelijke avond vol smaak en entertainment. Dus wacht niet te lang en reserveer snel bij Mezze voor een geweldig diner!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden