Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 105 mensen zeggen over Céline
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Uitstekende professionele uitvoering, goed geadviseerde wijnkeuze, culinair verfijnd, porties aan de kleine kant
Fantastische locatie en topklasse eten !
Wat een leuk restaurant! Ontzettend lekker gegeten, wijnen pasten ook perfect, en de borden zagen er prachtig uit. Personeel vriendelijk en leuk dat de chef soms aan tafel komt. Prijs zeker ok.
Echt een heerlijke beleving! Hopelijk bieden ze ons volgende x ook de alternatieven aan die op de kaart stonden en die we elders zagen. Waren we zeker voor gegaan.
Heerlijk gegeten op een regenachtige vrijdagmiddag. We hadden zicht op de keuken en gerechten werden op de pas (bar) afgemaakt.
Elke hap was genieten met fijne wijnen uit mooie landen (NL, Oostenrijk) en bij de Toet een heerlijke rode bubbel.
Stuk voor stuk pareltjes op het bord.
Wij komen nog een keer terug om bij mooi weer op Terras te genieten.
We hebben een hele leuke avond gehad en het eten was boven verwachting goed!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.
Over Céline
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Restaurant Céline is gevestigd in een van de laatste bakstenen forten welke 200 jaar geleden zijn gebouwd. Gevestigd in het oude Jutphaas op het forteiland en ligt midden in de natuur, hierdoor waan je je in een oase van rust. Vanaf de snelweg bent u binnen 5 minuten bij ons restaurant, ook is er privé parkeergelegenheid voor de gasten van Celine aan de oostzijde van het fort. Zo ruig en robuust als het fort van buiten is, zo verfijnd en gedetailleerd is het binnen bij Restaurant Céline. Achter ons fornuis staat Rick Gresnigt, een chef met een eigenwijze en creatieve kijk op eten. Rick heeft zijn ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants zoals: Restaurant Lute, Restaurant de Hoefslag en Restaurant Simple. Sinds jongs af aan is onze chef gefascineerd door eten en alles wat hiermee te maken heeft. De smaken, kleuren en geuren zijn oneindig. Smaak, creativiteit en onvoorwaardelijke gastvrijheid staan voor hem voorop. Dit zijn dan ook de kernwaarden van zijn keuken. De kookstijl die hij met zijn brigade neerzet is modern, eigenwijs en zonder regels, maar met veel emotie en gevoel. Lekker eten, daar draait het om en dat willen wij hier uitstralen. Aan tafel staat Amit Singh, een jonge Maître/Sommelier met een frisse blik op gastronomie. Amit is opgegroeid in de horeca en koos ervoor om zijn stappen verder te zetten in fine dining. Een van zijn leerzaamste opleidingen was ‘Gastronomisch Sommelier’ die gegeven wordt door smaakprofessor Peter Klosse, voor Amit een echt icoon in de Nederlandse Gastronomie. Samen met de rest van het team zorgt hij ervoor dat iedere gast een onvergetelijke avond heeft, geniet van een goed glas wijn in combinatie met de hoogstaande gerechten uit de keuken. In 1959 is het fort overgedragen aan de gemeente en diende het als wijnfort waar de vaten in de kelder gebotteld werden. Hier zijn nog veel sporen en antieke machines van achtergelaten die met trots gepresenteerd worden in het restaurant. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het fort in verschillende ‘kamers’ met een lounge, wijnkamer en de keuken. De kelder van het fort heeft dezelfde omvang als de begane grond waar mooie wijnschatten zijn te vinden. Ook hebben wij een terras, gelegen aan het water en een prachtige eikenboom. Een heerlijke plek om te genieten van een uitgebreid diner op een mooie zomerdag.