Knife fork icon red

The Park

8,5 (168 reviews)

Wat 168 mensen zeggen over The Park

8.5
(168 reviews)
Eten
8.6
Service
8.8
Sfeer
8.0
Schrijf een review

8.0 Keuken 4 | Service 10 | Sfeer 10

De service was perfect! Het eten was mooi en prachtig geserveerd maar jammer genoeg gingen we met een lege maag weer naar huis. We hadden 3 gangen en nog een extra gang genomen maar het was echt niet vullend. Dus voor het geld was het zeker niet waard.

Wendy op 16 maart 2019

"Diner 4 2"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en gedronken, mooie smaken. Lekkere amuses, voorgerecht en diner, vooral de tamme eendenborst met 5 spices saus en garni was top. Als dessert parfait met een room met lavendel. Attente bediening en prettige sfeer. Nog een keertje? Zeker!

Glenda op 10 oktober 2018

"The Park in Rotterdam"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben gisteravond heerlijk gegeten in The Park, echt een avond uit. Het personeel is heel voorkomend en het eten is echt top!

Arja den Ouden op 10 oktober 2018

"Teleurstellend"
4.0 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 4

Gezien de eerdere positieve ervaringen heb ik wederom gereserveerd, helaas zal het hierbij blijven. Het vegetarisch hoofdgerecht bestaande uit gele en rode biet met geitenkaas wordt tegenwoordig in bijna elk eetcafé geserveerd, m.a.w. weinig inspiratie, creativiteit en vooral niets unieks. Daarnaast werden we door v...

Lees hele review

Gezien de eerdere positieve ervaringen heb ik wederom gereserveerd, helaas zal het hierbij blijven. Het vegetarisch hoofdgerecht bestaande uit gele en rode biet met geitenkaas wordt tegenwoordig in bijna elk eetcafé geserveerd, m.a.w. weinig inspiratie, creativiteit en vooral niets unieks. Daarnaast werden we door vier medewerkers geholpen, voor een driegangen diner voor twee personen is dat wat mij betreft twee te veel. Het nagerecht viel gelukkig wel in de smaak.
Dat aan de tafel naast ons vier ‘studenten’ waarschijnlijk het verschil nog niet kende tussen een studentencafé en een restaurant maakt deze ervaring een om snel te vergeten.

Els op 07 oktober 2018

"Goed en verzorgd gegeten"
7.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 5

We werden geplaatst aan een aparte tafel beetje buiten het restaurant gedeelte. Wel lekker prive maar we misten de sfeer van het uit eten gaan. Uitstekend gegeten. Keuken zeer verrassend omgegaan met gluten- en koemelkvrij dieet. Restaurant dat zeker aan te bevelen is.

George Hagenbeek op 03 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Westersingel 70 3015 LB Rotterdam

Over The Park

Restaurant The Park in Rotterdam is onderdeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Het restaurant is een echte hotspot onder de Rotterdammers. The Park serveert all-time favorites met een speelse twist. Eenvoudig, bijzonder en smaakvol! De beste plek voor een zakelijke lunch, shared dining met geliefden of gewoon een heerlijk glas wijn. Bij restaurant The Park kan je elke dag genieten van het beste van het beste! De heerlijkste producten uit het desbetreffende seizoen, de beste service en de beste totale beleving. Ervaar het nu zelf en boek snel een tafel.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden