Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis
€ 39,50 € 31,50

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu

Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis
8,8 (158 reviews)
96%

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu € 39,50 € 31,50

Reserveer een tafel
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu
€ 39,50 € 31,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

De inloop voor dit menu is van 17.00-17.30. De tafel is beschikbaar tot 19.30.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een heerlijk 3-gangen specialiteiten menu samengesteld voor maar € 31,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement
€ 73,- € 58,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

Het ALL-IN menu is beschikbaar vanaf 17:00 en bevat een bruisend aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een de stroper 5-gangen all-in arrangement samengesteld voor maar € 58,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 158 mensen zeggen over Visrestaurant De Stroper

8.8 Gebaseerd op 158 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een gezellig avondje uit en wederom heerlijk gegeten.

Dorith op 22 oktober 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Eten was heerlijk. Zeker een aanrader.

Marcel Groenewoud op 21 oktober 2021
Geverifiëerd

"Was heerlijk , goede ambiance, komen zeker terug !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Topzaak , heerlijk gegeten, een aanrader!

Margo Verschoor op 21 oktober 2021
Geverifiëerd

"Sfeervol huiskamer restaurant"
8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Wij hadden een 3 gangen verassingsmenu van de chef, met een heerlijke tonijn als voorgerecht (of zalm als je er naar vraagt) en een zeer goed gegaarde dorade als hoofdgerecht. Een apart desert met iets van bieten: smaakvol, maar wij persoonlijk vonden dat niet echt een desert.
Sfeer is gemoedelijk, stemmen zouden i...

Lees hele review

Wij hadden een 3 gangen verassingsmenu van de chef, met een heerlijke tonijn als voorgerecht (of zalm als je er naar vraagt) en een zeer goed gegaarde dorade als hoofdgerecht. Een apart desert met iets van bieten: smaakvol, maar wij persoonlijk vonden dat niet echt een desert.
Sfeer is gemoedelijk, stemmen zouden iets meer gedempt mogen worden. Onze buurman met zware stem was goed te verstaan, waardoor ik mijn partner niet goed kon verstaan.
Personeel is vriendelijk, en hield ons goed in de gaten.
Wij zouden daar zo nog een keer gaan eten, zonder enige twijfel.

M. Visser op 18 oktober 2021
Geverifiëerd

"Uit eten"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was goed, maar de hoeveelheid was krap, ondanks dat we ook het brood opgegeten hebben.

Theo op 16 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden