Visrestaurant De Stroper

€ 39,50 € 31,50

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu

Visrestaurant De Stroper

Vis en zeevruchten
9,0 (198 reviews)
97%

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu € 39,50 € 31,50

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu
€ 39,50 € 31,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

De inloop voor dit menu is van 17.00-17.30. De tafel is beschikbaar tot 19.30.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een heerlijk 3-gangen specialiteiten menu samengesteld voor maar € 31,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement
€ 73,- € 58,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

Het ALL-IN menu is beschikbaar vanaf 17:00 en bevat een bruisend aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een de stroper 5-gangen all-in arrangement samengesteld voor maar € 58,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 198 mensen zeggen over Visrestaurant De Stroper

9.0 Gebaseerd op 198 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Hartelijk ontvangst, een heldere (restaurantweek)menukaart mét uitbreidigsopties, prima toelichting, tempo en dosering. En het belangrijkste: heerlijke gerechten met verrassende smaakcombinaties én een uitstekend bijpassend wijnarrangement (met de sympathieke optie van halve glaasjes). De Stroper is een prima bestemming voor een smaakvol, ontspannen avondje uit.

Anoniem op 29 augustus 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Goed gegeten, goede sfeer en goede bediening.
Alleen de zitbank zat volgens mijn man niet lekker.
Hij heeft dat al bij betaling van ons diner aangegeven en ze vertelden dat
er aan gewerkt wordt om dat ook te gaan verbeteren.

Anoniem op 28 augustus 2013

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben een ontzettend gezellige avond gehad met heerlijk eten!
Een verfijnde keuken, mooie smaakcombinaties. Leuk dat je het menu kan uitbreiden met extra gangen. Prachtig opgemaakte borden. Echt een aanrader om vaker te eten, ondanks dat ik geen favoriet van vis ben!

Anoniem op 27 augustus 2013

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Uitstekend gegeten. Personeel zeer vriendelijk en attent.Jammer dat ons tafeltje wat weggestopt was waardoor andere gasten moesten opstaan als wij van tafel wilden gaan. Pauzes tussen diverse gangen zou wat korter kunnen. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem op 25 augustus 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Verukkelijk gegeten, vis en kaas toe, met een heerlijke witte wijn.

Anoniem op 24 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden