Restaurant De Stroper

Vis en zeevruchten | €€
9,1 (342 reviews)
98% aanbevolen

Wat 342 mensen zeggen over Restaurant De Stroper

9.1 Gebaseerd op 342 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijke avond "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Fantastisch 5 gangen diner. In ons geval was het geen vrije keuze menu, maar het was in een woord geweldig...

Magdalena op 09 juni 2024
Geverifiëerd

"De Stroper en smullen "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer een zalig verrassend menu gegeten met de meest heerlijke vis gecombineerd met origineel klaargemaakte groenten en kruiden. Voor herhaling vatbaar.

Louise op 30 april 2024
Geverifiëerd

"Topavond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig 5 gangen menu met een goed passend wijnarrangement. Fijne bediening. Top.

diana schotting op 29 april 2024
Geverifiëerd

"De Stroper in Dordt is topper"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Genoten van heerlijk eten met goed gekozen wijnarrangement, TOP

A Dirkali op 27 april 2024
Geverifiëerd

"Lekker eten maar luidruchtige locatie"
6.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 5

We hebben hier lekker gegeten, maar het was druk en daardoor erg veel lawaai. De vriendelijke serveerster, die ons wilde vertelde wat er op ons bord lag, had een zachte stem en was niet te verstaan. Er wordt met aandacht en liefde gekookt.

Wim op 27 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden