Van der Dussen

Keuken: Frans
€ 89,95

5-gangen All Inclusive menu

Van der Dussen

Keuken: Frans
8,8 (324 reviews)
95%

5-gangen All Inclusive menu € 89,95

Reserveer een tafel
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
5-gangen All Inclusive menu
€ 89,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Van der Dussen is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 5-gangen All Inclusive menu bij restaurant Van der Dussen voor maar € 89,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Luxe menu
€ 54,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Van der Dussen namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 324 mensen zeggen over Van der Dussen

8.8 Gebaseerd op 324 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker eten fijne sfeer.

John R. op 02 oktober 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Erg goed eten. Fijne smaakcombinaties en gezellige ambiance

Walter Van der heijden op 27 september 2020
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 27 september 2020

Veel dank!


"Het was weer smullen!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond was het weer ouderwets genieten bij van der Dussen in Delft. In de 25 jaar dat we hier nu komen zijn we geen enkele keer teleurgesteld. Deze keer hadden we gereserveerd voor een viergangenmenu met alleen vis en dat was bij elke gang een ware smaakexplosie! De Grüner Veltliner paste hier prima bij. Correcte bediening en voldoende tijd tussen de gangen.

Sandra op 25 september 2020
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 27 september 2020

In 25 jaar geen enkele keer teleurgesteld! Dat lezen wij graag. Tot de volgende!


"good experience "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

As good as my first impression in last summer. Had great time with my friend!

S op 24 september 2020
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 26 september 2020

Thank you for your review!


"Slechte eten en service. "
5.3 Keuken 3 | Service 6 | Sfeer 7

Slechte eten, for example the beef shoulder als main course, it’s tender but there is no delicate tuning of its flavor. it’s would be called okey if you get this from a street food restaurant but for a Michelin good-plate place? This is insane! Also, the staff would not explain clearly whether there are some extra ...

Lees hele review

Slechte eten, for example the beef shoulder als main course, it’s tender but there is no delicate tuning of its flavor. it’s would be called okey if you get this from a street food restaurant but for a Michelin good-plate place? This is insane! Also, the staff would not explain clearly whether there are some extra hidden price for the dishes(like some add-ons) but they take it as the default. It’s only a few euros so not a big deal but this attitude make me feel like they just want to get the money, and that’s all!

Slow_walker op 23 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Toon telefoonnummer

Over Van der Dussen

Keuken: Frans

Restaurant Van der Dussen ligt in de hoek van het oude Bagijnhof in Delft. Het restaurant heeft een prachtige open keuken waar je zeker een kijkje kan gaan nemen. De chefs zijn trots op hun vak en hun ervaren en vooral talentvolle keukenteam. Ook de bediening is ervaren en dat merk je zeker! Bij Van der Dussen kan je overheerlijk genieten van eerlijke gerechten. Wil jij in de watten gelegd worden en genieten van een geweldige avond? Kom dan snel langs bij Van der Dussen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden