Destino

Shared dining, Spaans / Tapas |
8,9 (203 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Shared dining lunch € 27,50

Destino

Shared dining, Spaans / Tapas |
8,9 (203 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Shared dining lunch € 27,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
4-gangen Shared dining lunch
€ 27,50

Destino doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen shared dining lunch. Ontdek Destino nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen shared dining lunch.

Reserveer nu jouw tafel bij Destino!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Shared dining menu
€ 40,-

Destino doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen shared dining menu. Ontdek Destino nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen shared dining menu.

Reserveer nu jouw tafel bij Destino!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 203 mensen zeggen over Destino

8.9 Gebaseerd op 203 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verrassing menu"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten

Ingeborg Doove op 08 december 2019
Geverifiëerd

"Lekker"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Lekker eten. Vers bereid. Hielden rekening met bereidingsafkeur. Vond m.n. de linzensalade verrassend en lekker. Koen zeker terug.
1 minpuntje: de herrie als het restaurant vol is.

Marietje op 07 december 2019
Geverifiëerd

"Verrassend!"
8.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 9

Bij aankomst werden onze jassen keurig aangenomen en heel vriendelijk welkom geheten door een zeer nette jongeman. We kregen een leuk hoog tafeltje toegewezen aan de kant de bar, prima want de andere tafeltjes staan best dicht op elkaar. Het was een drukke avond!

Nu werden we geholpen door een ander die in de wa...

Lees hele review

Bij aankomst werden onze jassen keurig aangenomen en heel vriendelijk welkom geheten door een zeer nette jongeman. We kregen een leuk hoog tafeltje toegewezen aan de kant de bar, prima want de andere tafeltjes staan best dicht op elkaar. Het was een drukke avond!

Nu werden we geholpen door een ander die in de war raakte omdat wij gebruik maakte van de dinercheque. We kregen dus eerst de normale kaart en toen weer niet. Vervolgens kwam de andere jongeman ons maar helpen met duidelijk meer ervaring en die begreep wat er ‘aan de hand was’. Jammer want je voelt je meteen ‘anders’ omdat je de cheques gebruikt hebt. Daarna werden we weer geholpen door de andere oner met duidelijk minder ervaring. Zo bood hij 1 ons gezelschap een drankje je van het huis aan voor de verwarring omtrent het menu en de dinercheque. Beetje vreemd, dan biedt je dit aan de gehele tafel lijkt mij. Wij kozen er uiteindelijk voor om met z’n vieren hetzelfde menu te kiezen. Je kunt het als voordeel of als nadeel zien dat dit gehele menu een verrassing was. Persoonlijk vond ik leuk omdat ik vrijwel alles lust. Maar mijn tafelgenoten hadden het erg op prijs gesteld als ze wisten wat het menu dan was. Alle gerechten waren superieur en heb er onwijs van genoten. Jammer dat 2 van de 5 gangen ongelijk op tafel kwamen, dus degenen die geen vis eten kregen veel eerder hun gerechtje waardoor je niet tegelijk de gang zat te eten. Zulke dingen kunnen gebeuren, geen probleem verder voor ons. Nog 1 minpuntje: dat biertje wat aangeboden werd, stond uiteindelijk ook gewoon op de bon. Evenals een bedrag van €2,00 als donatie voor een stichting. Had netjes geweest als hier iets over verteld was. We hebben het maar zo gelaten...

Al met al was het een gezellige avond met zeer goed eten in een leuk restaurant. Zeker een aanrader! Met de complimenten voor de jongeman van 25! 👌🏽

Kim van Gelder op 01 december 2019
Geverifiëerd
Restaurant Destino heeft gereageerd op 01 december 2019

Beste mevrouw van Gelder,
Hartelijk bedankt voor uw komst en uw uitgebreide review. Zoals te lezen, zijn er een aantal dingen niet gegaan zoals ze horen. Dank u wel voor uw begrip. Wij gaan met uw opmerkingen aan de slag en hopen u bij uw volgende bezoek te laten zien hoe het wel moet. Fijn dat u een leuke avond heeft gehad en dat de sfeer en het eten u goed bevielen. Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Reinbert,
Restaurant Destino


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Super gegeten

Ann op 30 november 2019
Geverifiëerd

"lekker en gezellig"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Zeer hartelijke ontvangst en bediening. Eten was ondermeer goed en het restaurant was sfeervol

Guy op 01 november 2019
Geverifiëerd
Restaurant Destino heeft gereageerd op 01 november 2019

Beste Guy, bedankt voor uw bezoek en uw review. Fijn dat u een leuke avond heeft gehad. We zien u graag nog een keer terug. Met vriendelijke groet, Reinbert, Restaurant Destino

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Destino

Keuken: Shared dining, Spaans / Tapas

In Rotterdam is het Spaanse restaurant Destino gelegen. Met eigentijdse tapas geïnspireerd op de klassieke Spaanse keuken en seizoensproducten.

Bij Destino worden producten van de beste kwaliteit gebruikt van zowel eigen bodem als streekproducten uit Spanje. Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en verantwoord. Het menu wisselt elke 8 weken en bestaat vooral uit tapas en is seizoensgebonden. Daarnaast is er ook een ruim assortiment aan tapas dat dagelijks varieert en er dus op deze manier elke dag wat nieuws wordt aangeboden.

Destino beschikt over een eclectische en hippe sfeer. Een zaak waar je zeker voor zou terugkeren.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden