Knife fork icon red

Des Indes Restaurant

9,0 (127 reviews)
93%

Wat 127 mensen zeggen over Des Indes Restaurant

9.0
(127 reviews)
Eten
9.0
Service
9.1
Sfeer
9.0
93%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch!

Small 9838aaa6d2
Angelique De moree op 23 september 2020
Geverifiëerd

"Lunch in een oase"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Oase van rust in de stad. Gelukkig is dit etablishement niet aangetast door eigentijdse binnenhuis-ayatolla’s met hun deprimerende kleurenschema’s, zoals dat de laatste decennia met zoveel klassieke interieurs gebeurt. Hier geen waan van de dag. Hopelijk ook geen recensenten die de modieuze term ‘gedateerd’ laten v...

Lees hele review

Oase van rust in de stad. Gelukkig is dit etablishement niet aangetast door eigentijdse binnenhuis-ayatolla’s met hun deprimerende kleurenschema’s, zoals dat de laatste decennia met zoveel klassieke interieurs gebeurt. Hier geen waan van de dag. Hopelijk ook geen recensenten die de modieuze term ‘gedateerd’ laten vallen. Je voelt in dit klassieke interieur de geesten van de ’grote namen’ die je voorgingen. De drie gangenlunch die ons vriendelijk en voorkomend werd geserveerd was heel mooi. Klassiek verfijnd met licht-ondeugende toefjes verrassing. Gedurfd en lekker was de donkerbruine, bijna zwarte, gelei die naast de ossehaas op het bord was gespoten. Bereid uit zwarte truffel, met wat andere ingrediënten getransformeerd in een zalfje voor de tong.

Small 9133a6811e
Fred van Leeuwen op 19 september 2020
Geverifiëerd

"Mooie borden en heerlijk eten."
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Smakelijke gerechten, mooie borden, fijne bediening. Wat wil een mens nog meer.

MimS op 19 september 2020
Geverifiëerd

6.3 Keuken 3 | Service 9 | Sfeer 7

In de loop der jaren heb ik bij best wat restaurants gegeten, en wanneer je reserveert bij Des Indes in de Restaurantweek verwacht je iets speciaals: Het hotel kent een prachtige lokatie en heeft een uitstekende naam.
Misschien vanwege deze verwachting voelde de ervaring wellicht wat karig. De eerste twee gangen wa...

Lees hele review

In de loop der jaren heb ik bij best wat restaurants gegeten, en wanneer je reserveert bij Des Indes in de Restaurantweek verwacht je iets speciaals: Het hotel kent een prachtige lokatie en heeft een uitstekende naam.
Misschien vanwege deze verwachting voelde de ervaring wellicht wat karig. De eerste twee gangen waren niet slecht, maar een eetcafé met opgeleide chef had dezelfde maaltijd kunnen bereiden. Niet verfijnd, geen verrassend menu of smaak. Het dessert (perensoufflé) was zo zoet dat zowel ik als mijn partner het hebben laten staan.
Het is jammer dat met uitstekende bediening en met deze sfeer die het restaurant met zich meebrengt, het eten zo gewoontjes is. Zonde!
Tip: verras je gasten! Mensen die gebruik maken van de restaurantweek willen dingen proberen/ervaren en als ze dit leuk vinden komen ze terug. Steek hier wat energie in: bedenk een nieuw gerecht, geef een amuse, een speciaal drankje, whatever!

Nienke op 19 september 2020

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Wij zijn met twee personen gaan eten in Hotel des Indes in den Haag. Dit was in het kader van de restaurantweek. Het drie-gangendiner was heel goed. De bediening bijzonder vriendelijk en voorkomend zoals je in zo'n restaurant mag verwachten. Het was een bijzondere ervaring om in zo'n gerenommeerd Haags etablissement te verblijven.

Alex op 18 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Lange Voorhout 54 - 56 2514 EG Den Haag

Over Des Indes Restaurant

Restaurant Des Indes is het top restaurant in Den Haag van het befaamde Hotel Des Indes aan het statige Lange Voorhout.

Bij Restaurant Des Indes is iedereen welkom om culinair te genieten van de mooiste creaties gemaakt van top producten van Nederlandse bodem.

Het prachtige Des Indes is zonder twijfel één van de mooiste restaurants in Den Haag en de plaats om ‘new luxury dining’ te ontdekken in een historische ambiance.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden