Knife fork icon red

Boccaccio

7,7 (13 reviews)
80%

Wat 13 mensen zeggen over Boccaccio

7.7
(13 reviews)
Eten
8.0
Service
7.5
Sfeer
7.5
80%
Schrijf een review

"Tegenvaller"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Op basis van de positieve recensies hier gereserveerd, ondanks dat ik ook al mindere verhalen hoorde. Helaas voor het restaurant sluit ik mij toch aan bij de minder positieve kant. Bediening heeft onvoldoende overzicht en komt dan ook chaotisch over. Bijkomend stralen ze niet veel enthousiasme uit, erg jammer. Het e...

Lees hele review

Op basis van de positieve recensies hier gereserveerd, ondanks dat ik ook al mindere verhalen hoorde. Helaas voor het restaurant sluit ik mij toch aan bij de minder positieve kant. Bediening heeft onvoldoende overzicht en komt dan ook chaotisch over. Bijkomend stralen ze niet veel enthousiasme uit, erg jammer. Het eten begon met een borrel plank. Gewoon prima. Daarna salade caprese. Helaas was er niet gekozen voor een smaakvolle tomaat en ook niet een buffelmozzarella. Simpel gerecht met weinig smaak. Daarna kregen we kogelbiefstuk en risotto van courgette met portjus. De biefstuk was goed gebakken, maar niet erg mals met als gevolg dat je de jus nodig had. Na kregen we een aantal verschillende gerechtje, waarbij de chocolade vijg cake echt niet lekker was. Overal was het eten oké, totaal niet verrassend en ik heb niet het gevoel gehad dat ik Italiaans at.

Esther op 24 maart 2019

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Heerlijk 4-gangendiner gegeten in de restaurantweek! Personeel is erg vriendelijk. Wel vonden wij de drankjes wat duur, waardoor de rekening ondanks restaurantweek toch nog hoog uitviel.

Linda op 17 maart 2019

"Lekker gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, prettige sfeer, prima bediening!

Theo op 10 maart 2018

"Proeverij menu restaurantweek"
7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

Prima gegeten, maar ik had er net iets meer van verwacht. Wij kregen een 3 gangen verrassingsmenu en hebben gekozen voor het bijpassende wijnarrangement. Serveerster die ons bediende werkte er volgens mij nog niet zo lang, dus de presentatie kon beter, er is maar beperkt verteld wat er op het bord lag en ook welke w...

Lees hele review

Prima gegeten, maar ik had er net iets meer van verwacht. Wij kregen een 3 gangen verrassingsmenu en hebben gekozen voor het bijpassende wijnarrangement. Serveerster die ons bediende werkte er volgens mij nog niet zo lang, dus de presentatie kon beter, er is maar beperkt verteld wat er op het bord lag en ook welke wijn we kregen en waarom deze past bij het gerecht.

Ik heb hier afgelopen kerst gegeten en toen was het eten heerlijk en de bijbehorende wijn net zo en ik vond het nu in die zin tegenvallen, voorgerechten waren met een carpaccio en een gamba niet heel spannend/verrassend en de wijn voegde niet echt iets toe. Het hoofdgerecht en toetje waren heerlijk en die wijnen pasten wel beter bij de gerechten.

Al met al goed gegeten, alleen had iets verrassender gemogen.

anoniem op 09 oktober 2017

"Restaurantweek Boccaccio Groningen"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Via de restaurantweek zijn we hier gaan eten. Het eten was prima, 4-gangen, voorgerecht en nagerecht een proeverij prima, sloot prima aan op proeven in Groningen. Tafel wiebelde maar dat werd verholpen. Het was erg vol, dus reserveren is nodig. Punt van kritiek, de drankjes bier en fris zijn erg duur, reactie van de...

Lees hele review

Via de restaurantweek zijn we hier gaan eten. Het eten was prima, 4-gangen, voorgerecht en nagerecht een proeverij prima, sloot prima aan op proeven in Groningen. Tafel wiebelde maar dat werd verholpen. Het was erg vol, dus reserveren is nodig. Punt van kritiek, de drankjes bier en fris zijn erg duur, reactie van de bediening bij het betalen, kunnen wij niets aan doen, de eigenaar heeft dat bepaald.Jammer ga je na een heerlijke maaltijd toch minder naar huis.

Jeen op 06 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Steentilstraat 38 9711 GP Groningen

Over Boccaccio

Restaurant Boccaccio in Groningen serveert heerlijke klassieke Toscaanse gerechten. De Toscane kent één van de meest smaakvolle keukens van de wereld. Boccaccio haalt deze unieke smaken naar Groningen. Van antipasti tot prachtige vlees- en visgerechten. Boccaccio hecht veel waarde aan verse ingrediënten. De eenvoudige bereidingsmethoden en de fenomenale goudgroene Toscaanse olijfolie maken de gerechten helemaal af. Ook kan je genieten van de populairste Italiaanse wijnen. Kom de Toscane proeven bij Boccaccio!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden