Café in the City Rotterdam

Fusion, Japans / Sushi | €€
6,3 (2 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 2 mensen zeggen over Café in the City Rotterdam

Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker eten en leuke bediening

Rien Lagerwaard op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

Ondanks dat we gereserveerd hadden en ik daar een duidelijke bevestiging van had ontvangen, bleek deze niet doorgekomen bij het restaurant. Daardoor hadden we geen tafeltje en moesten we aan de bar zitten. Kan gebeuren natuurlijk. Maar hetgeen waar dit restaurant minpunten op scoorde was het gebrek aan aandacht voor...

Lees hele review

Ondanks dat we gereserveerd hadden en ik daar een duidelijke bevestiging van had ontvangen, bleek deze niet doorgekomen bij het restaurant. Daardoor hadden we geen tafeltje en moesten we aan de bar zitten. Kan gebeuren natuurlijk. Maar hetgeen waar dit restaurant minpunten op scoorde was het gebrek aan aandacht voor de gast. Het duurde erg lang voordat de barmedewerkers door hadden dat je iets wilde bestellen en alles ging erg gehaast met als gevolg dat je je bestelling nog niet helemaal had uitgesproken of ze waren al weg. Deze haastige indruk die de medewerkers maakten zorgden er ook voor dat ik de sfeer als minder prettig ervaarde. De eerste drie gangen verliepen vlot maar daarna waren ze ons dessert vergeten. Voordat we iemand te pakken hadden om te vragen waar ons dessert bleef waren we ook weer een halfuur verder. Afgezien van de sfeer en de service was het eten wel goed.

B.F. op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Café in the City Rotterdam

Keuken: Fusion, Japans / Sushi

Midden in het centrum van Rotterdam is dit eigentijdse voortreffelijke restaurant Café in the City gevestigd. Hier kan je genieten van fenomenale gerechten die gebaseerd zijn op de voortreffelijke Aziatische keuken. Er wordt in deze fantastische keuken dan ook gebruik gemaakt van de onmisbare Japanse Robota houtskoolgrill die voor verrukkelijke gerechten zorgt. De combinatie van een fijne sfeer met hoogstaande kwaliteit zorgen ervoor dat een normale avond uit omgetoverd wordt tot een buitengewone ervaring.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden