Knife fork icon red

De Zwarte Haan

9,6 (43 reviews)

Wat 43 mensen zeggen over De Zwarte Haan

9.6
(43 reviews)
Eten
9.5
Service
9.7
Sfeer
9.5
Schrijf een review

"PRIMA"
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Via de restaurant week, gisteren Zaterdag 2 april in Restaurant Zwarte Haan geweest. Wij kunnen niet anders zeggen, dat e.e.a. prima was verzorgd.

J.S. ANDRINGA op 03 april 2016

"10"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een prima en gezellige avond gehad in restaurant Zwarte Haan, met een prima service en een geweldig diner. Vandaar is de titel van mijn recensie ook "10", want dit restaurant verdient naar aanleiding van mijn ervaring deze beoordeling.

J.S. Andringha op 15 maart 2015

"Heerlijk gegeten in een prettige ambiance"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met z'n vijven hier gereserveerd om mijn verjaardag te vieren. Goede eerlijke producten en er wordt goed rekening gehouden met de vooraf aangegeven wensen. Het haardvuur en vooral de relaxte sfeer maakten de avond compleet.

H van de Sande op 07 april 2014

"Voortreffelijke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Om 18.15 kwamen wij het restaurant binnen en vriendelijk werden wij begroet, toen we naar onze plaats werden gebracht waren we meteen verrast. De open haard brandde, alle tafels waren netjes gedekt en op de achtergrond was muziek te horen, het geheel gaf een genoegelijke sfeer.
De ober bracht al heel snel twee mand...

Lees hele review

Om 18.15 kwamen wij het restaurant binnen en vriendelijk werden wij begroet, toen we naar onze plaats werden gebracht waren we meteen verrast. De open haard brandde, alle tafels waren netjes gedekt en op de achtergrond was muziek te horen, het geheel gaf een genoegelijke sfeer.
De ober bracht al heel snel twee mandjes met brood en de kruidenboter en dergelijke stond al op de tafel dus we konden beginnen, na even een gezellig praatje met de ober, waarin hij ook het drinken van ons noteerde, kregen we even later bij onze drankjes de menukaart. Allerlei lekkere gerechten stonden op de kaart, voor zowel de vegetariër, de visliefhebber als de vleesliefhebber, na onze keuze te hebben gemaakt, kwam de ober met een heerlijk voorafje, alle vijf waren het erover eens, dit was zo lekker, dit smaakte naar meer. Na niet al te lang wachten, werd ons voorgerecht gebracht, ik had voor de carpaccio gekozen en deze was voortreffelijk. Ook de andere voorgerechten zagen er heerlijk uit en iedereen genoot van dit lekkers, voordat het hoofdgerecht kwam, bracht de ober ons weer een amuse, heel apart, maar erg lekker, ook mijn hoofdgerecht was voortreffelijk, een heerlijke varkenshaas, ook werd de tafel aangevuld met gebakken aardappels, een salade enz. De ober kwam langs om te vragen of alles naar wens was en inmiddels waren de gebakken aardappels al op , maar hij bracht ons snel een nieuw schaaltje.
Na het hoofdgerecht kregen we opnieuw een speciale amuse, ook deze amuse was voortreffelijk, toen even later ons dessert werd gebracht, werd deze gebracht door de ober en de eigenaar en tevens kok.
Het nagerecht bestond uit perenijs en een creme brouille en toen ons daarna gevraagd werd of we nog zin hadden in een bakje koffie na, hebben we vriendelijk bedankt, want meer kon er bij ons niet meer in.
Bij het afscheid stond de eigenaar bij de deur om nog even met ons te praten en met een vriendelijke groet en tevreden en voldaan zijn we 's avonds om kwart voor negen naar huis gegaan

W.J. van der Heide op 14 maart 2014

"eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

heerlijk gegeten
vriendelijk personeel
prima service met oog voor details en extra's!

Jaap Jansma op 10 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Jacobiparochie e.o.

Nieuwebildtdijk 428 9079 PG Sint-Jacobiparochie

Over De Zwarte Haan

Genieten op het mooiste plekje, resrtaurant De Zwarte Zwaan in Sint Jacobiprarochie, aan de Friese waddenkust

Welkom bij restaurant 'De Zwarte Haan', uniek gelegen aan de voet van de zeedijk, omringd door rust, stilte en ruimte,en midden in de natuur, gevestigd in een monumentale boerderij

De koks werken elke dag met verse producten uit de regio en fair trade producten uit de gehele wereld
Een uitstekende locatie voor een kopje koffie met gebak uit eigen keuken, lunch, brunch, diner, receptie, koud en warm buffet.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Sint-Jacobiparochie e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden