Knife fork icon red

The Roast Club

€ 31,50

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner

The Roast Club

9,1 (28 reviews)
93%

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Overheerlijk 3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Geniet van bij The Roast Club van een Overheerlijk 3-gangen Chef's diner voor maar € 31,50. Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 3-gangen diner voor maar € 31,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Overheerlijk 2-gangen lunch
€ 22,50

Geniet van bij The Roast Club van een Overheerlijk 2-gangen lunch voor maar € 22,50. Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 2-gangen lunch voor maar € 22,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 28 mensen zeggen over The Roast Club

9.1 Gebasseerd op 28 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Fantastisch! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In een woord: Fantastisch. Verrukkelijk lekker eten, vriendelijk en enthousiast personeel, goede bediening en een heerlijke sfeer. Zeker een aanrader. Wij komen hier snel terug! :)

Benice Verwoert op 20 november 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 25 november 2019

Goede avond Benice, wat ontzettend leuk om dit terug te lezen! Hier doen we het voor. Heel graag tot de volgender keer. Groetjes Valentina, namens het hele team


9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer leuke bediening, warm en persoonlijk. Gezellige sfeer en prima eten.

Hans Vissers op 03 november 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 03 november 2019

Hi Hans, wat leuk om dit terug te lezen! Hopelijk zien we je gauw weer terug bij The Roast Club. Groetjes Valentina, namens het hele team.


"Heerlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Er was niks niet lekker. We hebben heerlijk gegeten. Vlees was erg mals en had veel smaak.
Fijne sfeer en super vriendelijk geholpen.

Brenda Spierings op 20 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 23 oktober 2019

Hi Brenda, wat leuk om dit terug te lezen. Bedankt voor jullie komst en graag tot een volgende keer bij The Roast Club.


"Heerlijk gegeten in gezellige setting"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! De bediening was niet helemaal op de hoogte van de deal maar ze waren vriendelijk dus dus was niet storend. Gezellige setting maar bovenal heerlijk mals vlees. Aanrader!

Inge op 11 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Hoi Inge, bedankt voor deze mooie woorden. We hopen je nog eens terug te zien in The Roast Club!


"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super vriendelijk personeel, fantastisch eten!

Chantal op 11 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Wauw, super, bedankt Chantal!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 83 5611 JT Eindhoven

Over The Roast Club

Keuken: Vlees, Internationaal

The Roast Club in Eindhoven is een plek waar de liefde voor "roasting", goed eten en tevreden mensen samenkomen. Bij The Roast Club kun je iedere avond terecht voor een fantastisch roast diner, bereid op de Big Green Egg.

De grillmasters werken vanuit hun passie en dat proef je zeker op jouw bord! Zeker niet alleen vleesliefhebbers komen hier aan hun trekken, ook vis en veggies worden met alle liefde voor je gegrild.

Zien zij jou gauw?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
D666692b60 E3c1973099

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden