Knife fork icon red

't Lieve Leven

8,5 (116 reviews)

Wat 116 mensen zeggen over 't Lieve Leven

8.5
(116 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Niet uit maar “IN” eten"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een fantastisch manier om in deze bizarre tijd heerlijk te eten in huis. Heerlijk menu! Bedankt voor de bezorging. Wij hebben genoten.

Brigit de Kok op 28 maart 2020

7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Eten prima. 4 prima gerechten, precies voldoende. Kaas bij betalen maar wel heerlijk. Sfeer en locatie niet echt sfeervol. Karig aangekleed, net als de tafels. Ober prima, keurig en vriendelijk.

Nicole de Kort op 08 februari 2020
Geverifiëerd

5.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 4

Uitgenodigd door een 4 gangen kennismaking menu hebben wij dit restaurant bezocht. De algemene indruk is dat men hier graag en met plezier kookt. Jammer dat het voorgerecht een koud en eigenlijk een zomer voorgerecht bleek te zijn. Het gerecht als zodanig was verrassend. Een tegenvaller bleek het hoofdgerecht te zi...

Lees hele review

Uitgenodigd door een 4 gangen kennismaking menu hebben wij dit restaurant bezocht. De algemene indruk is dat men hier graag en met plezier kookt. Jammer dat het voorgerecht een koud en eigenlijk een zomer voorgerecht bleek te zijn. Het gerecht als zodanig was verrassend. Een tegenvaller bleek het hoofdgerecht te zijn. Het verwerkte rundervlees ( entrecote ) was op zijn minst te noemen niet van enige kwaliteit. Dit mag niet gebeuren. Als ondernemer is het een eerste vereiste om de kwaliteit van de geleverde producten aan de keuken te keuren. Daarnaast is het naar onze mening wenselijk dat men wat extra aandacht besteed aan de sfeer in het restaurant. Dit zal het gehele bedrijf ten goede komen. B.v. tafellopertje, fleurig bloemetje op de tafel , goed gekozen verlichting, gordijnen aan beide zijde van de raamzijde i.p.v. aan een zijde. Men doet zijn best doch met wat meer aandacht en zorg zijn er gegarandeerd betere resultaten te bereiken en dus tevreden gasten en te behouden. Succes gewenst!

pwouters op 02 februari 2020
Geverifiëerd

" ontspannen "
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

ik vond het beide keren dat we er waren een verademing dat er niets viel geen harde geluiden heerlijk eten en goede wijn en het feit dat je niets kan verstaan van de buurtafels.een ontspannen avond

Lucia Weima-lensvelt op 13 januari 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Prima gegeten . Alle gerechten waren zeer smaakvol en leuk opgediend. Ook de geschonken wijnen waren dik in orde.

Ton van den Wijngaert op 12 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helvoirt e.o.

Rijksweg 26 5268 KJ Helvoirt

Over 't Lieve Leven

In het rustige Helvoirt vind je restaurant 't Lieve Leven. 't Lieve Leven biedt net datgene meer! Het restaurant ligt dicht bij het centrum van 's-Hertogenbosch op nog geen tien minuten rijden vandaan.

Vergeleken met andere restaurants doet 't Lieve Leven het net iets anders. Bij 't Lieve Leven kies je niet voor het gerecht, maar kies je voor een bron van smaken.
De gerechten worden samengesteld met de meest heerlijke streek- en seizoensproducten. Laat je verrassen door de pure, eerlijke smaken en combinaties die door de chefs zijn samengesteld. Er is bewust voor deze combinaties gekozen, omdat de smaken op deze manier het beste tot uiting komen.

Laat je snel verwennen door de culinaire creaties van 't Lieve Leven. Proef, geniet & ontspan!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Helvoirt e.o.
Add7d14a5d

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden