De Provenier

Frans | €€€
9,0 (466 reviews)
98% aanbevolen

Wat 466 mensen zeggen over De Provenier

9.0 Gebaseerd op 466 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goed maar geen top"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Een hele gezellige 5 gangen lunch gehad op het zonnige terras. Mooi gepresenteerde gerechten geserveerd op heel bijzonder keramiek. Beslist een gespreksonderwerp! Qua smaak mag er wel veel meer durf getoond worden. Onze smaakpapillen maakten geen opgetogen dansjes. De terrastafels waren niet gedekt met een kleed of ...

Lees hele review

Een hele gezellige 5 gangen lunch gehad op het zonnige terras. Mooi gepresenteerde gerechten geserveerd op heel bijzonder keramiek. Beslist een gespreksonderwerp! Qua smaak mag er wel veel meer durf getoond worden. Onze smaakpapillen maakten geen opgetogen dansjes. De terrastafels waren niet gedekt met een kleed of placemat. Dat doet af aan de beleving. Goed wijnarrangement (bob). Prettige bediening.

Anke-Thea Dijkman op 05 juli 2024
Geverifiëerd

"Goede service en sfeer"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Locatie van dit restaurant is gewoon top. Helaas liet het weer het niet echt toe om op het buitenterras te gaan zitten maar binnen zitten is geen straf. Mooie inrichting, perfecte playlist en een goede bediening.
Hadden een vijf-gangen menu en het was elke keer weer een verrassing, allemaal even mooi gepresenteerd....

Lees hele review

Locatie van dit restaurant is gewoon top. Helaas liet het weer het niet echt toe om op het buitenterras te gaan zitten maar binnen zitten is geen straf. Mooie inrichting, perfecte playlist en een goede bediening.
Hadden een vijf-gangen menu en het was elke keer weer een verrassing, allemaal even mooi gepresenteerd.
Oh ja, en het smaakte allemaal erg verfijnd.

Zeker een aanrader voor een romantisch diner en parkeren kan recht tegenover het restaurant in de parkeergarage.

San op 30 juni 2024
Geverifiëerd

"5 gangen diner rising star"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker gegeten, verassende en creatieve opmaak. Voor herhaling vatbaar.

Adriaan op 30 juni 2024
Geverifiëerd

"Verrassingsdiner van 5 gangen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was een culinaire beleving. Het eten en het personeel waren heel goed. Mooie avond gehad. Echt een aanrader als je lekker wilt eten. De presentatie is prachtig.

Omi op 30 juni 2024
Geverifiëerd

"Top, ster waardig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Begin tot het eind in de puntjes verzorgd, mooie smaken dus echt een aanrader!!

M Simons op 22 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Schiedam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Provenier

Keuken: Frans

Restaurant De Provenier in Schiedam is de juiste plek voor een avondje echt genieten. Het fantastische historische pand geeft een unieke sfeer. De inrichting van het restaurant is modern en straalt veel warmte uit. De chef en zijn team zijn geïnspireerd door de moderne Franse keuken. Hun culinaire hoogstandjes worden bereid met de verste en puurste producten. Ook is de presentatie op het bord in een woord prachtig. Wil je genieten van al het mooie dat De Provenier te bieden heeft? Kom dan snel langs.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Schiedam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden