Knife fork icon red

't Ambachthuys

9,4 (153 reviews)
98%

Wat 153 mensen zeggen over 't Ambachthuys

9.4
(153 reviews)
Eten
9.4
Service
9.7
Sfeer
9.2
98%
Schrijf een review

"Lekker eten"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het is niet de eerste keer dat wij hier hebben gegeten en zeker niet de laatste. Lekker eten, goede wijn, de bediening was ook goed. Alleen was lastig om een parkeerplek in de buurt te vinden.

Gulzhan op 02 april 2017

"Nieuwe topper in oude Raadhuis in Hillegersberg"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op ontdekking in 't Ambachthuys in de Kerkstraat in Hillegersberg , nu enkele maanden open. Het restaurant is opgesplitst in 2 gedeelten , waarbij het voorste deel een uitzicht heeft op de keukenbrigade. Het pand is in vergelijking met voorheen in een fris jasje gestoken. Er is een mooie bar en het geheel is strak, ...

Lees hele review

Op ontdekking in 't Ambachthuys in de Kerkstraat in Hillegersberg , nu enkele maanden open. Het restaurant is opgesplitst in 2 gedeelten , waarbij het voorste deel een uitzicht heeft op de keukenbrigade. Het pand is in vergelijking met voorheen in een fris jasje gestoken. Er is een mooie bar en het geheel is strak, maar niet stijfjes.
Vriendelijke ontvangst en bediening. Mooie wijnkaart. Eten was perfect en verrassend qua smaken en presentatie. Hogere prijsklasse, maar elke cent waard!

W.T.Smid op 31 maart 2017

"Prima"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima!

J M op 30 maart 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Kerkstraat 10 3054 NC Rotterdam

Over 't Ambachthuys

In het rijksmonument 'Het Oude Raadhuis van Hillegersberg' vind je Restaurant t' Ambachthuys. Een prachtig pand modern en sfeervol ingericht. Restaurant t' Ambachthuys hecht veel waarde aan gastvrijheid. De basis is de klassieke Franse keuken, maar er is altijd ruimte voor nieuwe technieken, smaak combinaties en creatieve ideeën. De chef laat zich inspireren door seizoensgebonden en dagverse producten. Gerechten van de beste kwaliteit en de puurste smaken. Laat je verrassen door de meest waanzinnige gerechten! Reserveer snel een tafel bij Restaurant t' Ambachthuys.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden