Knife fork icon red

't Ambachthuys

€ 37,50

Verrukkelijk 3-gangen menu!

't Ambachthuys

9,3 (73)

Verrukkelijk 3-gangen menu! € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Verrukkelijk 3-gangen menu!
€ 37,50

Restaurant 't Ambachthuys is een van de winnaars van Dining with the Stars 2019!

Op basis van reviews van gasten is restaurant 't Ambachthuys gekozen tot een van de winnaars van regio Rotterdam tijdens Dining with the Stars 2019, met een fantastisch cijfer van een 9,60!

Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 37,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 13 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over 't Ambachthuys

9.3
(73 reviews)
Eten
9.3
Service
9.5
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Verrassend, sfeervol en heerlijk gegeten"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Was jaren terug dat we hier geweest waren. Toen oubollig nu gezellig en trendy. Goede service en verrassende gerechten.

Jacques op 20 mei 2017

"Ontspannen dineren"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Prettige ontvangst in inderdaad een Ambachtshuis. De zwarte brigade verstond het ambacht van het koken, maar bovenal ook het opmaken van de gerechten. Deze werden uitgeserveerd door de witte brigade, die eveneens geen gezel meer waren.
Kortom heerlijk dineren in een prettige ambiance.

Riekje op 19 mei 2017

"Kundig en flexibel"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Met 4 personen gegeten als onderdeel restaurantweek. Mooi menu,met de mogelijkheid om een vegetarische variant te kiezen.Smakelijke amuse, lekker brood, fantasierijk opgemaakte borden, heel goed eten. Passende wijnen.Attente ,kundige bediening. Adekwaat tempo in bediening. Restaurant is aan te raden.

Arie Langstraat op 18 mei 2017

"Beter dan voorganger maar ruimte tot verbetering"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

We hadden een basis ober welke het echt uitstekend en voorkomend deed. Diverse keren werd hij echter vervangen door een collega welke niet liet zien enige arbeidsvreugde of consumenten vriendelijkheid te hebben. Jammer goede en vriendelijke bediening is een belangrijke pijler voor consumentenvreugde.
We hadden het uitgebreide restaurantweek menu. Goed niveau doch we hopen dat de kok nog net wat meer raffinement er in kan stoppen om zo enige 'jodelmomenten' te creëren.
'Jeukmomenten' voor ons waren: de veel te hoge temperatuur in de locatie (we zaten onder de trap), de gemiddeld stevige prijzen van de wijnkaart (de opslag op de wijnen is van het niveau sterrestaurant en dat is niet juist) en de melding nee we doen niet aan kraanwater maar we doneren geld (€ 3,50 per karafje) aan Afrika per karaf kraanwater. Mijn advies: als gasten een fles wijn bestellen geef het water gratis en laat de gasten zelf keuzes maken of ze wel of niet willen doen aan goede doelen. En er met echt wat gedaan worden aan de temperatuurbeheersing met de keuken in het restaurant zelf.
Mogelijk komt bovenstaande kritisch over maar het is bedoelt als hulp om het nog beter te maken. Per saldo zijn we blij met de nieuwe invulling van dit restaurant en het heeft de potentie om een succes te worden want de basis is gewoon goed.

Leo op 14 mei 2017

"Als een engeltje op je tong....."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In één woord: VOORTREFFELIJK!

C.J. Schepers - Leentvaar op 14 mei 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hillegersberg e.o.

Kerkstraat 10 3054 NC Hillegersberg

Over 't Ambachthuys

Restaurant 't Ambachthuys huist in rijksmonument "Het Oude Raadhuis van Hillegersberg"aan de Kerkstraat nummer 10. Het raadhuis was gebouwd op dezelfde plaats en de bestaande funderingen van zijn voorganger, het Ambachtshuis. Een prachtig pand met authentieke items gecombineerd met modern en sfeervol interieur. 't Ambachthuys is een restaurant waar gastvrijheid net zo belangrijk is als gastronomie.


De klassieke Franse keuken is de basis maar evenzeer zijn ze altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën, technieken en smaak combinaties.


Het team onder leiding van patron cuisinier Dimitri Roedoe laat zich graag inspireren door de dagverse producten van het seizoen. Zo krijg je de beste kwaliteit en de puurste smaak met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hillegersberg e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden