Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Boon

8,1 (148 reviews)

Wat 148 mensen zeggen over Boon

8.1
(148 reviews)
Eten
8.0
Service
8.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Goed verzorgd"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Rustig tafeltje aan het raam gekregen op verzoek. Fijn!
Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch menu ziet er prachtig uit op de borden.
Het eten was lekker, goede proporties.
Kortom een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Jose Schardijn op 03 oktober 2018

"Erg genoten! "
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten en er werd rekening gehouden met de zwangere in ons midden evenals allergieën. Leuke bediening, enthousiaste mensen. Enkel het aanbieden van drankjes viel ons tegen. We hadden het idee dat ze iemand miste in de bediening. Buiten dat hebben ze er voor ons een super avond van gemaakt. En com...

Lees hele review

We hebben heerlijk gegeten en er werd rekening gehouden met de zwangere in ons midden evenals allergieën. Leuke bediening, enthousiaste mensen. Enkel het aanbieden van drankjes viel ons tegen. We hadden het idee dat ze iemand miste in de bediening. Buiten dat hebben ze er voor ons een super avond van gemaakt. En complimenten voor de koks, maar die heb ik ze ook al persoonlijk gegeven. Tot de volgende keer!

Daizy op 30 september 2018

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Tijdens de restaurantweek kennis gemaakt met restaurant Boon.

Het restaurant heeft een Sfeervolle inrichting, maar is erg gehorig. Het restaurant zat geheel vol. De wachttijden liepen daardoor behoorlijk op, 3 kwartier per gang zeker. 3 man personeel om uit te serveren op zo’n avond is echt te weinig. Het eten w...

Lees hele review

Tijdens de restaurantweek kennis gemaakt met restaurant Boon.

Het restaurant heeft een Sfeervolle inrichting, maar is erg gehorig. Het restaurant zat geheel vol. De wachttijden liepen daardoor behoorlijk op, 3 kwartier per gang zeker. 3 man personeel om uit te serveren op zo’n avond is echt te weinig. Het eten wat gereserveerd werd was mooi opgemaakt en bevatte heerlijke smaakcombinaties. De porties waren echter klein en het eten werd lauw geserveerd.

De gastvrouw was heel vriendelijk en gastvrij. Complimenten voor haar.

Ilse op 30 september 2018

"Wordt elke keer nog beter"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het was altijd al goed eten maar de laatste keren lijkt het steeds beter te worden. Heerlijk 4 gangen en lekkere wijnen. En zoals altijd leuke bediening.
Genieten dus!

Antoine op 30 september 2018

"etentje met vriendin"
5.7 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 6

Donderdagavond. heel erg rustig in de zaak. Eten was oké maar ik ben hier nu een paar keer geweest en het is altijd een beetje hetzelfde. Verrassingsmenu is geen verrassing meer. Daarbij waren de porties erg klein. Drie minitomaatjes en twee asperges waren alle groenten die ik op heb. Klein beetje kastanjepuree. Ook vond ik dat de bediening weinig aan tafel kwam.

mariet op 28 september 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Willemstraat 61 5611 HC Eindhoven

Over Boon

In januari 2002 opende Corinne Wouterse (samen met Jos van den Heuvel) de deuren van Boon Restaurant aan de Willemstraat in Eindhoven. Een aanwinst, want met de komst van Boon werd het gat tussen eetcafés en toprestaurants definitief gedicht: topkoks zorgen voor een internationaal karakter, maar staan ook garant voor enkele oer-Hollandse gerechten; de professionele bediening is gastvrij en tot in de puntjes verzorgd, maar wel op een ongedwongen manier.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden