Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 209 mensen zeggen over Buitenplaats Slangevegt
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Buitenplaats Slangenvegt neemt deel aan de Restaurantweek 2013. Reden voor een hernieuwde kennismaking en voor enkele gasten een totaal nieuwe ervaring.De verrassing van het het menu was geweldig! Vernieuwend en zeer smakelijk. Goed in balans en prachtig geserveerd.Heerlijke amuse van makreel. Gevolgd door een kalfs...
Lees hele reviewBuitenplaats Slangenvegt neemt deel aan de Restaurantweek 2013. Reden voor een hernieuwde kennismaking en voor enkele gasten een totaal nieuwe ervaring.De verrassing van het het menu was geweldig! Vernieuwend en zeer smakelijk. Goed in balans en prachtig geserveerd.Heerlijke amuse van makreel. Gevolgd door een kalfstartaar. De heilbot was precies goed gaar, dus nog sappig. Het dessert van jonge olijfolie ijs was iets dat de smaakpapillen helemaal in verrukking bracht. Wij zouden dit van de kaart niet zo gauw uitgezocht hebben.Mede daarom is zo'n verrassingsmenu zeker het proberen waard.
Buitenplaats Slangenvegt heeft net voor deze Restaurantweek een kleine verbouwing ondergaan. Het is licht en nog gezelliger geworden. Een aanrader!
Fantastisch gegeten afgelopen weekend. Zeer verfijnde keuken met verrassende combinaties (olijfolieijs!). Erg geslaagd. De bediening is een tikje nonchalant, maar dat stoorde me niet erg aangezien ze ook zeer hartelijk en attent waren.
Geweldige avond gehad. Het liefst vanavond weer overdoen.
Eten was helemaal in balans wat alle smaaksensatiets aan gaat.
Lekker gegeten bij slangevegt.
Het eten was heerlijk en de sfeer en bediening uitstekend!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breukelen e.o.
Over Buitenplaats Slangevegt
Keuken: Nederlands
Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen is de ideale ontmoetingsplek waar je in stijl kunt lunchen of dineren aan het water. Het restaurant ligt aan de rustige en prachtige rivier de Vecht.
Het restaurant voert een klassieke kaart met moderne gerechten. Verrassen en laten genieten, dat is hun drijfveer. Het keukenteam wordt aangevoerd door chef-kok Patrick Hooijschuur, en zij combineren creativiteit en innovatie in hun gerechten.