Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 211 mensen zeggen over Buitenplaats Slangevegt
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik was samen met vriendin erg lekker gegeten. Personeel erg vriendelijk en gastvrij
Gastvrij ontvangen, vriendelijk en professioneel. Keuken verrassend, mooie presentatie en van hoge kwaliteit.
Heerlijke avond gehad. Niets gemerkt dat er meerdere sittings waren. Niet veel maar wel genoeg gegeten. Smaken waren zeer verassend. We komen graag terug om ook op dat fantastische terras hetzelfde culinaire hoogstandje te willen ervaren,
Mooi en sfeervol restaurant, tenminste een beetje ruimte ook als het vol zit.
goede bediening, je wordt als gast goed gezien.
Eten is heerlijk, avond geslaagd.
Groeten, Caroline
Restaurantweek maakt het mogelijk om tegen een lagere prijs een driegangdiner te nuttigen bij een sjiek restaurant als Slangevegt. Voor een eerste kennismaking met dit restaurant viel ons op dat het van binnen best modern is. De kwartelbitterbal (van de amuse) was lekker. Het voorgerecht was helaas flauw van smaak. ...
Lees hele reviewRestaurantweek maakt het mogelijk om tegen een lagere prijs een driegangdiner te nuttigen bij een sjiek restaurant als Slangevegt. Voor een eerste kennismaking met dit restaurant viel ons op dat het van binnen best modern is. De kwartelbitterbal (van de amuse) was lekker. Het voorgerecht was helaas flauw van smaak. Alleen de marshmallow van komkommer viel op qua structuur. Als hoofdgerecht was de Veluwse eend een verrassing én was heerlijk.
Het nagerecht was oké, maar niet meer dan dat. Wijnarrangement was goed gekozen! Verder is de ligging van het restaurant prachtig.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breukelen e.o.
Over Buitenplaats Slangevegt
Keuken: Nederlands
Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen is de ideale ontmoetingsplek waar je in stijl kunt lunchen of dineren aan het water. Het restaurant ligt aan de rustige en prachtige rivier de Vecht.
Het restaurant voert een klassieke kaart met moderne gerechten. Verrassen en laten genieten, dat is hun drijfveer. Het keukenteam wordt aangevoerd door chef-kok Patrick Hooijschuur, en zij combineren creativiteit en innovatie in hun gerechten.