Knife fork icon red

Chocolat

8,2 (219)

Wat zeggen mensen over Chocolat

8.2
(219 reviews)
Eten
8.4
Service
8.0
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Heerlijk diner"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk verrassings 3-gangendiner via diningcity gaan eten bij Chocolat. Niet tegenstaande het een woensdagavond was, zat het restaurant op den duur volledig vol. We waren om 17u45 daar en er was al wel volk, maar ze moesten zelf nog op gang komen (brood was nog aan het bakken zeiden ze, en de olijven en kroepoek kregen we na de amuses...) Voor de rest lekker menuutje met een lekkere witte wijn erbij. Bij ons was het tempo goed, maar ik denk als we later geweest waren we wel langer hadden moeten wachten want ik zag aan andere tafels mensen al wat kijken waar hun eten bleef...

Liesbet Goetschalckx op 02 mei 2019

"Dit was geen winnaars menu!"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Ontvangst hartelijk en kregen direct 3 amuses. We hadden het 3 gangen winnaarsmenu, vooraf makreel welke erg zout was (gepekeld). Hoofd lamsfilet met curry, erg smakelijk! Nagerecht stelde weinig voor eerlijk gezegd. De service was redelijk, maar er werd niet gevraagd of we een flesje water wilden bv en ook niet of we wellicht wilden uitbreiden naar 4 gangen. Dat soort dingen zou ik ze wel adviseren.
Dit 'winnaars-menu' heeft mij niet over de streep getrokken om vaker te komen eten helaas.

BV op 29 april 2019

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Zaterdag 23 maart geluncht bij restaurant Chocolat in Breda. Het was een autorit van Hoorn naar Breda zeker waard. Een amuse van "wortel" icm gember. Zalig! Daarna voor de vis-eters tonijn en 1 persoon rund. Hoofdgerecht voortreffelijk heerlijk vlees. Met als verrassing het dessert. Abrikoosijs met kerrie smaak en een crumble eronder. We hebben dit alles gegeten met mooie witte sauvignon en een lekker glas rood. Dank aan de gastvrouw, gastheer en keuken.

Paulien Mutschelknauss op 24 maart 2019

"Heerlijk eten, sfeervol"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk, sfeervol gegeten. Goede service.

Kim op 24 maart 2019

"Verstrooide bediening"
6.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 10

Tijdens restaurantweek bij Chocolat gegeten. Personeel was verstrooid: er werd ons tweemaal een verkeerd gerecht geserveerd en aan het eind de rekening van een andere tafel.
Verder wel vriendelijk en attent.
Eten was lekker, maar voor de originele prijs/kwaliteit verhouding viel het eigenlijk wat tegen.

mpl op 21 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Torenstraat 9-11 4811 XV Breda

Over Chocolat

Entrez monsieur | bonjour madame! Bienvenue au restaurant Chocolat


Welkom in de wereld van Restaurant Chocolat. Een wereld van verleiding, verwend worden en creativiteit. Net als echte Chocolat, met een Frans tintje.Laat u verrassen met nieuwe gerechten of houdt vast aan onze toppers. Onze sterkte is deze twee te combineren.

 

Puur Chocolat, eerlijk en met passie samengesteld. Onze chefs combineren de internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds.

Beleef restaurant Chocolat als een avond in Frankrijk. Geniet van Champagne, wijnen en spirits! Met uitzicht op de Grote Kerk van Breda of op onze eigen binnentuin op 't Sas is het plaatje compleet.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden