Knife fork icon red

Just

€ 48,50 € 34,-

Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist!

Just

8,7 (70 reviews)

Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist! € 48,50 € 34,-

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist!
€ 48,50 € 34,-

Restaurant Just is op basis van reviews gekozen tot één van de uitblinkers van de Restaurant Week 2019 in de regio Rotterdam.

En wij hebben goed nieuws! Restaurant Just wilt dit graag met ons vieren en serveren daarom een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 34,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastische 3-gangen verrassingslunch met bruisend aperitief
€ 33,50 € 22,50

Omdat Just zo ongekend populair is, zijn ze nu ook geopend voor de lunch! chef Justin kookt met passie en overtuigende smaken, zijn Caribische roots komen ook echt tot zijn recht in zijn gerechten.

Speciaal om te vieren dat Just, ook met de lunch geopend is, hebben wij een speciale deal voor jou!

Voor slechts € 22,50 kun je genieten van een 3-gangen lunch en bruisend aperitief. Zo kun je kennismaken met de keuken en weet je meteen welke culinaire beleving er staat te wachten als je hier gaat dineren.

Reserveer nu snel een plekje bij voor de lunch want dit restaurant heeft maar +/- 30 couverts!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnig 7-gangen Just signature menu!
€ 69,- € 48,-

Geniet in hartje Rotterdam bij Just!
Laat je meenemen op een culinaire reis en prikkel je zintuigen met de mooiste smaken. Chef Justin Niessen laat je kennis maken met zijn geheel eigen stijl.

Deze leuke zaak heeft al verschillende prijzen zoals favoriete nieuwkomer en werkt hard om zich te blijven onderscheiden.

Wil jij genieten van deze smaaksensatie? Boek jouw tafel dan snel!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 70 mensen zeggen over Just

8.7
(70 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Verrassend en ongedwongen tafelen bij Just"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met een groepje van 6 personen hebben we genoten van 7 heerlijke gerechtjes met variaties van vis, vega en vlees. De setting was heel ongedwongen begeleid met heerlijke wijnen, gekozen uit de zeer uitgebreide wijnkaart, toegelicht door vakkundig en sympathiek personeel. Zeer de moeite waard om in dit restaurant te gaan eten!

Joyce op 09 februari 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zeer smakelijk eten en attente bediening. Wel erg stil, jammer want het eten verdient meer klandizie.

Ab op 06 februari 2020
Geverifiëerd

"Lunch"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Prima lunch menu voor dat geld

Steve op 04 februari 2020
Geverifiëerd

"Een heerlijk diner met liefde gemaakt!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Niet al te grote zaak met een gemoedelijke sfeer en zéér vriendelijk personeel die tijd en aandacht geeft aan zijn gasten. Per gerecht goede uitleg over wat je krijgt te eten. Mooi om te zien en heerlijk om te proeven. Een absoute aanrader!

Ernst de Zwart op 03 februari 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Lekker eten en mooi concept

Wouter op 27 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Mauritsweg 53 B 3012 JX Rotterdam

Over Just

Deze prachtige en vernieuwende zaak ligt in het gezellige centrum van Rotterdam. Laat je meenemen op deze reis van geweldige smaken! Je kunt hier goed eten, heerlijke wijnen proeven en dat alles voor een zacht prijsje.

De ingrediënten die gebruikt worden in de gerechten komen van Caribische zeeën tot aan de Nederlandse bodem; erg divers dus. Bij Just hebben ze een open kaart waar de creativiteit van de koks voorop staat. De keuze houden ze simpel: vis, vlees en vega.

Proef het zelf bij Just in Rotterdam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden