Latour*

Frans | €€€
8,9 (454 reviews)
99% aanbevolen

Wat 454 mensen zeggen over Latour*

8.9 Gebaseerd op 454 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.7 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk! Vooral de amuse, het voorgerecht en het dessert waren zalig. Het hoofdgerecht (kalfslende) was lekker, maar niet zo bijzonder.

Alleen de service vond ik persoonlijk wat minder dan dat ik gewend ben. Wij moesten wachten bij binnenkomst voordat er iemand naar ons toekwam. Ook bij het afreken...

Lees hele review

Het eten was heerlijk! Vooral de amuse, het voorgerecht en het dessert waren zalig. Het hoofdgerecht (kalfslende) was lekker, maar niet zo bijzonder.

Alleen de service vond ik persoonlijk wat minder dan dat ik gewend ben. Wij moesten wachten bij binnenkomst voordat er iemand naar ons toekwam. Ook bij het afrekenen was het personeel niet te vinden. Bovendien werden de borden en glazen verkeerd geserveerd, iets wat ik niet gewend ben voor de restaurant met een ster. Misschien kwam het door de drukte van de restaurantweek.

Nicolette op 25 augustus 2010

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Eten en de service was ok maar het interieur kan wel wat vernieuwing gebruiken.

Larry Verschuur op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het was een verrassing! Niet verwacht dat hier zo goed gekookt werd! Geen bezuiniging in het menu daar het "restaurant week" menu was. Gewoon zoals een Michelin waardig restaurant zou moeten doen 3 amuses vooraf, tussendoor een dessert amuse. Allemaal zeer hoog op smaak en de borden prachtig opgemaakt. Mijn man had...

Lees hele review

Het was een verrassing! Niet verwacht dat hier zo goed gekookt werd! Geen bezuiniging in het menu daar het "restaurant week" menu was. Gewoon zoals een Michelin waardig restaurant zou moeten doen 3 amuses vooraf, tussendoor een dessert amuse. Allemaal zeer hoog op smaak en de borden prachtig opgemaakt. Mijn man had tevens een extra tussengerecht, dit stond voor een keurige extra E10 op de rekening, parkeerkosten aangeboden, dan rij je met een hele mooie herinnering weer naar huis! Een retourbezoek zeker waard.

Wencke Bolsius op 25 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten.Prachtige gerechten,verassende combinaties.En alles goed op elkaar afgestemd.Dit was niet onze eerste keer, meestal vrij goed.Maar dit keer uitmuntend.De pianist was er niet met als resultaat, meer rust.Wat de sfeer echt ten goede komt.

J Plas op 30 juli 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Noordwijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Latour*

Keuken: Frans

Steeds anders, maar altijd boeiend, dat is restaurant Latour* in Noordwijk. Restaurant Latour*, gelegen in de Noordwijkse duinen, biedt een prachtig uitzicht over zee en zand. Hier ervaar je de prachtige elementen van de natuur.

Bij Restaurant Latour* kun je genieten van een warme en ontspannen sfeer. Waardering voor haar gasten is iets wat het sterrenrestaurant erg belangrijk vindt. Restaurant Latour* is daarom altijd bezig met verbetering.

Ook is de keuken alsmaar in ontwikkeling. Door middel van veel reizen wordt culinaire inspiratie uit de hele wereld gehaald. Dit gebeurt natuurlijk wel met veel respect voor de natuur. De passie van Restaurant Latour* is het creëren van de meest waanzinnige smaakcombinaties.

Laat je verwennen door de meest verrassende gerechten en mooie wijnen en geniet van een onvergetelijke avond bij Restaurant Latour*.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Noordwijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden