Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 8 mensen zeggen over Bistro Nr. 11
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Veel meer van verwacht.
Prijs/kwaliteit niet in evenwicht.
Geen finesse in de keuken, beter naar Erik luisteren, kijken en proeven.
Ontvangst was hartelijk. Plakjes ham gesneden met een oldtimer-snijmachine als amuse had wat beter gepresenteerd mogen worden. Paté als voorgerecht was erg zout, maar leuk dat ze dit hadden. Mosterd soep was heel goed. Kabeljauw met smaakvolle pompoenpuree was verrassend en lekker. IJs bij nagerecht was goed, maar d...
Lees hele reviewOntvangst was hartelijk. Plakjes ham gesneden met een oldtimer-snijmachine als amuse had wat beter gepresenteerd mogen worden. Paté als voorgerecht was erg zout, maar leuk dat ze dit hadden. Mosterd soep was heel goed. Kabeljauw met smaakvolle pompoenpuree was verrassend en lekker. IJs bij nagerecht was goed, maar de chocolademuffin was erg hard, evenals het koekje bij de koffie. Een bijpassend wijnarrangement had leuk geweest, maar er werd direct vanuit gegaan dat we de huiswijn wilde hebben. Smaakte overigens goed. Bediening wat stuntelig en niet allemaal capabel en op het laatst was het lastig om iemand om de rekening te vragen, want toen waren ze te druk bezig met schoonmaken in plaats van met de gasten.
Best goed gegeten, maar het geheel niet uitstekend genoeg om de prijs te compenseren.
Heerlijk gegeten bij bistro nr.11. Sfeervol ingericht en heerlijk eten, niet te moeilijk maar gewoon goed. Wij waren er voor het diner maar lunch is ook mogelijk !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.
Over Bistro Nr. 11
Keuken: Frans
Oprechte aandacht, overheerlijke gerechten en een sfeervolle omgeving, dat is Bistro Nr. 11 in Leidschendam. Het restaurant is gevestigd in het monumentale pand op het Sluisplein, en dat zorgt voor een unieke sfeer. Bij Bistro Nr. 11 werken zij met de Franse keuken, met een eigen(wijze) twist. Dat resulteert in eerlijke gerechten die met zorg zijn bereid. Alles bedenken en selecteren zij zelf in het restaurant, en alleen het allerbeste is goed genoeg voor hun gasten!