Sun On

Aziatisch, Chinees, Japans / Sushi |
8,4 (17 reviews)
94% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 17 mensen zeggen over Sun On

8.4 Gebaseerd op 17 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Aangename verrassing "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Eigenlijk alleen maar spijt dat ik het nu pas 'ontdekt' heb
Rustig en een 'zen' sfeertje, leuke mensen en het eten was heerlijk, de moeite waard

Franny Van Schoonderwalt op 13 november 2021
Geverifiëerd

"Verrassend"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Leuke gerechten in een uit 4 gangen bestaand keuzemenu. De babi pangang van krokant spek, was niet krokant genoeg en onvoldoende / niet gemarineerd. Ook de Pekingeend had weinig smaak, de garnalen in boter met knoflook zaten in een prima begeleidende saus, echter de garnalen zelf hadden beter iets meer snel kort aan...

Lees hele review

Leuke gerechten in een uit 4 gangen bestaand keuzemenu. De babi pangang van krokant spek, was niet krokant genoeg en onvoldoende / niet gemarineerd. Ook de Pekingeend had weinig smaak, de garnalen in boter met knoflook zaten in een prima begeleidende saus, echter de garnalen zelf hadden beter iets meer snel kort aangezet kunnen worden op een grillplaat of in wok. Dan hadden die wat meer smaak gehad. Het kipgerecht was prima. Over het algeneen was de smaakbeleving nogal vlak. De gerechtjes werden op een leuke manier geserveerd en de bediening was vlot en vriendelijk. Het eten was zeker niet authentiek Chinees, maar op moderne wijze aangepast aan de Nederlandse smaak. Het onderscheidt zich hiermee wel in positieve zin van het gemiddelde Chinese restaurant. Vandaar een ruim voldoende.

Raymond Belski op 30 oktober 2021
Geverifiëerd

"Te laat om zelf te koken"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Verrassend lekker gegeten bij Sun On. 4 lekkere gerechtjes allemaal bijzonder smaakvol en niet te vergelijken met het standaard chinese eten. Echt een aanrader. Jammer dat we wat te ver weg wonen anders had dit Aziatisch restaurant er een nieuwe klant bij

Rob Knapen (1 review) op 24 oktober 2021
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Zeer vriendelijke bediening en lekker gegeten

P k op 22 oktober 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Super lekker gegeten
Voor een leuk prijsje.
Geweldig goede en leuke bediening
Een echte aanrader

W Brouwer op 25 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Sun On

Keuken: Aziatisch, Chinees, Japans / Sushi

Gelegen in het centrum van Eindhoven vind je restaurant Sun On. Het restaurant heeft een moderne maar gezellige uitstraling.

Er wordt bij Sun On onbeperkt hapjes geserveerd door een gastvrije bediening. Het zijn smaakvolle gerechten die regelmatig wisselen zodat het interessant blijft om te komen eten. Het menu geeft voldoende keuze voor iedereen; er worden niet enkel de standaard gerechten geserveerd maar ook nieuwe verrassende gerechten.

Kom langs en ervaar de heerlijke gerechten van Sun On!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden