Knife fork icon red

Amarone*

8,9 (79 reviews)
90%

Wat 79 mensen zeggen over Amarone*

8.9
(79 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.5
90%
Schrijf een review

"Onverwachte verrassing"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Een onverwachte verrassing, de draai naar Japanse stijlen bij Amarone. Hoe miste ik gisteren de heerlijke smaken en bereidingen van Ger. Toen was echt àlles lekker, de structuren en aroma's aantrekkelijk, het mondgevoel en smaak van de ingrediënten heerlijk. Ook zo jammer dat gister - op het hoofdgerecht gebakken sc...

Lees hele review

Een onverwachte verrassing, de draai naar Japanse stijlen bij Amarone. Hoe miste ik gisteren de heerlijke smaken en bereidingen van Ger. Toen was echt àlles lekker, de structuren en aroma's aantrekkelijk, het mondgevoel en smaak van de ingrediënten heerlijk. Ook zo jammer dat gister - op het hoofdgerecht gebakken scholfilet met 4 bewerkingen van knolselderij na - alles koud ter tafel kwam ...
Bovendien werd niet gerekend op mensen die per gang een echte hap wilden nemen, en dan liefst nog een of twee, want bij de vrij geringe porties werd een soort poppenbestekje ingedekt.
Heel jammer vond ik het, maar ongetwijfeld een kwestie van voorkeuren, en wat gelukkig niet was veranderd was de hartverwarmende gastvrijheid, kundige en vriendelijke bediening met nog steeds bekende gezichten, ontspannen sfeer met (ik was er na de brand niet meer geweest) elegante inrichting en goede verzorging.

Karin H. op 15 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en genoten van de bijpassende wijnen. Fijne bediening.

Eve op 15 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Great lunch

Fredrika Hawa op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

5.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 5

Het was niet het wauw effect wat je verwacht bij amarone / sterren restaurant! Hadden 6 gangen diner het was lekker maar geen smaak sensatie tevens hadden we ook een wijn assortiment elke wijn paste niet bij de gang, hadden zelfs eerste gang rose bij het gerecht en rose zonder eten was heerlijk maar toen met eten le...

Lees hele review

Het was niet het wauw effect wat je verwacht bij amarone / sterren restaurant! Hadden 6 gangen diner het was lekker maar geen smaak sensatie tevens hadden we ook een wijn assortiment elke wijn paste niet bij de gang, hadden zelfs eerste gang rose bij het gerecht en rose zonder eten was heerlijk maar toen met eten leek het wel verjaarde rose. En elke gang kreeg je niet het versterkt effect van het eten icm de wijn! Denk dat de sommelier nog kunnen leren bij wijn aan de kade daar heb je de match met de wijn en het eten. 1 gastheer was echt een topper lange dunne man! Andere donker Gekleurde haar was heel nors en gaf je niet het welkom gevoel, meer heb je er weer 1 van restaurant week. Al bij al 340,- verder en niet het WAuw effect gehad waar we op hoopte.

Kim op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

"Mooie ervaring"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening.

Small 83fb0fa1cb Small f57eadce0d Small cf75052682 Small 802300f41a Small d9afaeb226 Small 6b853f6d9a Small 22a74f0abe
Samorah Oelen-Pigot op 07 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Meent 72 A 3011 JN Rotterdam

Over Amarone*

Restaurant Amarone* vind je in de levendige winkelstraat de Meent in Rotterdam. Het restaurant straalt een klassieke, luxueuze en klassieke sfeer uit.

Jan van Dobben is vanaf 1 juli 2018 eigenaar van sterrestaurant Amarone in Rotterdam. De chef was sinds vorig jaar al mede-eigenaar van het restaurant. Zijn echtgenote en oenoloog Yoshiko van Dobben-Takayama vervult de rol van gastvrouw-sommelier.

De stijl van Jan van Dobben is gefundeerd op de Frans/ modern en Japanse keuken. Hij laat de kern van de smaak in de ingrediënten altijd spreken en zorgt voor harmonie in gerechten.

Samen met zijn vrouw, Sous-chef Yuri Wattimena en Maitre Jasper Verhagen wisten zij de ster te behouden in 2019. Het enthousiaste team zorgt voor een ontspannen omgang met de gasten in deze zaak met internationale uitstraling. In totaal heeft het restaurant 15 Gault & Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden