Wat 606 mensen zeggen over Prins van Terbregge
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alles was helemaal top! Het enige minpunt was dat het door de drukte erg lang duurde (1 uur gewacht op het voorgerecht), terwijl men hier op had kunnen anticperen. Verder prima!
Heerlijk gegeten bij De Prins, zoals altijd. Helaas was er deze avond logistiek geen rekening gehouden met de hoeveelheid gasten. Hierdoor hebben wij (en met ons ook de gasten aan de andere tafels) enorm lang moeten wachten tussen de 3 gangen door. Geen sprake van amuses dit keer, omdat het "te druk" was.... We rese...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten bij De Prins, zoals altijd. Helaas was er deze avond logistiek geen rekening gehouden met de hoeveelheid gasten. Hierdoor hebben wij (en met ons ook de gasten aan de andere tafels) enorm lang moeten wachten tussen de 3 gangen door. Geen sprake van amuses dit keer, omdat het "te druk" was.... We reserveerden om 1830 uur, maar kregen ons hoofdgerecht pas om 21 uur.... Om 2230 uur waren we klaar met onze 3 gangen.
We zaten buiten, maar helaas deed aan onze kant de terrasverwarming het niet. Plek om naar binnen te gaan was er niet.
Mijn tafelgenote had wijn bij het voorgerecht besteld, maar deze werd vergeten. Dus het voorgerecht inmiddels op. Vervolgens wijn besteld voor bij het hoofdgerecht, maar deze keer hadden we bijna 3 kwartier de wijn voor het hoofdgerecht verscheen. Tja, dat zijn toch wel minpuntjes. De Prins pretendeert heel veel, maar moet aan de service nog wat sleutelen....
Het is/was zeker niet de eerste keer dat we bij de "prins" hebben gegeten, ook als het géén restaurantweek is. Het eten is meestal prima en zeker de wijnen zijn voortreffelijk. Zo ook nu weer, hoewel ik, evenals mijn man de bavette, het hoofdgerecht, niet heel mals vonden. Het had iets weg van stoofvlees, (vind ik t...
Lees hele reviewHet is/was zeker niet de eerste keer dat we bij de "prins" hebben gegeten, ook als het géén restaurantweek is. Het eten is meestal prima en zeker de wijnen zijn voortreffelijk. Zo ook nu weer, hoewel ik, evenals mijn man de bavette, het hoofdgerecht, niet heel mals vonden. Het had iets weg van stoofvlees, (vind ik trouwens heel lekker) maar viel zeker niet uit elkaar en was soms niet weg kauwen.
Smaak was prima. Heel jammer vonden wij dat de bediening super langzaam was. Na 1 uur pas voorgerecht en na het hoofgerecht nog ruim 30 minuten voor het dessert kwam. Al met al in totaal ruim 2.5 uur geduurd. Je zou zeggen dat dit een van de gemakkelijkste avonden is omdat iederen hetzelfde eet....
Wel prachtig weer, we konden op het terras eten, wel erg donker, de lampen bij ons waren kapot ?????
Jammer was ook dat 2 tafels vlak bij ons, waarvan de gasten al weg waren, niet afgeruimd werden en je dus steeds tegen de vuile borden,servetten en glazen aankeek.
We hebben wel gemeld bij het afrekenen, dat de bediening erg langzaam was .Uitvoerig excuses gemaakt en er werden 2 glazen wijn van de rekening gehaald. Heel coulant.
Hopelijk volgend keer beter.
leuke locatie gezellig en sfeervol de bediening is uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar.mj2bfe
Heerlijk gegeten! Geen ontzettend bijzondere gerechten maar alles was heerlijk bereid en de service was erg goed! Wanneer ons kannetje water nog niet voor de helft op was, werd deze alweer bijgevuld. Beter iets te veel service dan te weinig!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Prins van Terbregge
Keuken: Frans
In het historische noorden van Rotterdam vind je restaurant {restaurant_name}. Hier spreekt de entourage voor zich, met een serre op het water, een prachtig terras met warmtelampen en een open haard. Mede door de kaarsen heerst er een warme en gemoedelijke sfeer.
De service wordt luchtig gehouden. Geen driedelige kostuums en stijve formaliteit, maar gevoel en betrokkenheid in het uitdragen van een mooi product. Met liefde wordt uitleg gegeven over de fijne wijnen die altijd passen bij de gerechten. Bij de Prins van Terbregge kun je kiezen uit meer dan 300 wijnen!
In de keuken wordt gewerkt met producten die iedere dag vers aangevoerd worden. Chef-kok Enrico Patist staat aan het roer van de keuken. Samen met zijn eigenwijze, gepassioneerde keukenteam bereidt hij de meest verse en creatieve gerechten. . GROOTSPRAAK heeft dit jaar Prins van Terbregge uitgeroepen tot beste wijnrestaurant van Nederland! Daarnaast hebben ze als beloning van het harde werken 13 Gault Milleau punten en staan ze vermeld in de lekker 500!