Knife fork icon red

De Maatschappij

8,5 (22 reviews)
91%

Wat 22 mensen zeggen over De Maatschappij

8.5
(22 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
7.9
91%
Schrijf een review

"De Maatschappij in oud-Scheveningen - een positieve verrassing"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij waren nog nooit in oud-Scheveningen geweest. Een complex van restaurants in het wandelgebied zorgt voor een gezellige sfeer van lokalen, vakantiegangers en dagtoeristen. Eten is mogelijk op het terras en ook binnen.
De Maatschappij verzorgde een uitstekend 5 gangen menu. Zij vroegen gelijk naar onze wensen en h...

Lees hele review

Wij waren nog nooit in oud-Scheveningen geweest. Een complex van restaurants in het wandelgebied zorgt voor een gezellige sfeer van lokalen, vakantiegangers en dagtoeristen. Eten is mogelijk op het terras en ook binnen.
De Maatschappij verzorgde een uitstekend 5 gangen menu. Zij vroegen gelijk naar onze wensen en hielden goed rekening met ons dieet. Zeer verse vis (wat anders in Scheveningen) en verrassende amuses. Complimenten aan de uitstekende keuken en de oplettende en informele bediening. En dat alles tegen een zeer redelijke (eigenlijke te goedkope) prijs. Een aanrader.

Pensioenado's op 22 juni 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk eten, super service!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik was hier met 4 zussen en mijn moeder. Toen we binnenkwamen, leek het net een uitgaanscafe (niet erg geschikt voor moeder), maar gelukkig toen we het hoekje om liepen, was het restaurantgedeelte en zag je niets meer terug van het uitgaanscafe. 2-in-1 dus! Wel leuk als moeder er niet bij zou zijn, dan konden we na ...

Lees hele review

Ik was hier met 4 zussen en mijn moeder. Toen we binnenkwamen, leek het net een uitgaanscafe (niet erg geschikt voor moeder), maar gelukkig toen we het hoekje om liepen, was het restaurantgedeelte en zag je niets meer terug van het uitgaanscafe. 2-in-1 dus! Wel leuk als moeder er niet bij zou zijn, dan konden we na het eten gezellig borrelen.
We hadden een 5 gangenmenu van de chef, maar we waren niet erg makkelijke klanten. 1 zwangere en 2 personen die bepaalde dingen niet eten (varkensvlees / vis). Gelukkig was de bediening hier erg vriendelijk in en hielden hier goed rekening mee. We hoefden ook niet lang te wachten op het eten, alles kwam vrij vlot! Al met al was iedereen erg tevreden met het eten, de service en de sfeer en zouden we zeker terug komen.

Elvira op 11 juni 2019
Geverifiëerd

"aanrader"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

heerlijk van 5 gangendiner genoten in eem leuk restaurant met zeer vriendelijk personeel!

Koos Meijster op 10 juni 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Prima 5 gangen-menu, heel lekker eten voor een budget-prijs !

FGM Ballhaus op 20 mei 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Nog steeds een aanrader.

Evert Bod op 19 mei 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Keizerstraat 67 2584 BC Scheveningen

Over De Maatschappij

Restaurant De Maatschappij is gevestigd in het bruisende Scheveningen vlakbij zon, zee en strand. Hier kan je genieten van de overheerlijke gerechten die de keuken en het vriendelijke bedienend personeel keer op keer weten te serveren. Dankzij de ongedwongen huiselijke sfeer voelt iedereen zich direct thuis.

Reserveer dus snel een tafel en ervaar zelf de voortreffelijke gerechten en fantastische sfeer bij restaurant De Maatschappij!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden