Knife fork icon red

Herberg De Klomp

8,6 (73)

Wat zeggen mensen over Herberg De Klomp

8.6
(73 reviews)
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Heerlijk"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het verrassing menu gegeten en we zijn aangenaam verrast met een wildmenu, heerlijk. Echte aanrader!

Mireille op 12 november 2018

"Aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ons verrassingsmenu was ook echt een verrassing, sublieme gerechten en super bediening

Wilma op 22 oktober 2018

"Mooi en lekker menu!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het 3-gangen menu met extraatjes was erg lekker en er werd niet op beknibbeld ivm restaurantweek. Ree, eend en wild zwijn, mooi gepresenteerd en gastvrij en heel vriendelijk uitgeserveerd. Een adres om vaker naar terug te keren in het mooie Overijsselse Vechtdal.

Thea en Alie op 19 maart 2018

"Een zeer goed diner in een voortreffelijke ambiance"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

In het kader van de restaurantweek hadden we gereserveerd bij De Klomp.Zowel de ontvangst.de menukaart en het diner voldeden ruimschoots aan onze verwachtingen. Als mooie afsluiting informeerde de chef-kok naar once bevindingen. De Klomp:een aanrader

J.H.A. En C.M.M.Hullegie-Hemels op 13 maart 2018

"Heerlijk gegeten en geweldige bediening"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Fantastisch driegangenmenu. Lekker veel en diverse verse groentes en ouderwetse smakelijk gestoofde sukadelapjes. Vooraf rilette van ree en toetje van morellenijs met griesmeeltaartjes. Verrassend lekker. Koffie met kwaliteits friandises.
Fijne sfeer, geen storende muziek. De bediening kwam met verrassende en voortreffelijke wijnsuggesties, waar we erg van genoten hebben.

Ina Bos op 09 februari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.

Vilsterseweg 10 7734PD Vilsteren

Over Herberg De Klomp

Dineren in restaurant De Klomp is puur genieten! Culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren zij vegetarische gerechten en houden ze rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan je bezoek aan ons door te geven.)

Chef-kok Bert Halman staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten. "Bij voorkeur maak ik alles zelf: vers getrokken bouillon, huis gerookte zalm en huis gemaakte paté. Wij halen zoveel mogelijk verse producten uit het Vechtdal. Eerlijk rundvlees komt uit Arriën en varkensvlees uit Lemele. Zuivelproducten uit Vilsteren en Haule, geitenkaas uit Rouveen. Wild in het seizoen komt zelfs van het landgoed waar Herberg de Klomp op gevestigd is: Landgoed Vilsteren. Biologische groentes halen wij op bij Landjuweel de Hoeven in Dalfsen. Elke dag is het weer een verrassing met welke producten wij mogen werken."

Indien gewenst serveren zij jou met zorg geselecteerde wijnen passend bij je gerecht. De wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden