Knife fork icon red

Herberg De Klomp

8,6 (67)

Wat zeggen mensen over Herberg De Klomp

8.6
(67 reviews)
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
8.2
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben voortreffelijk gegeten, de eigenaren weten wat goed gastheer/vrouwschap inhoud.

Aanrader voor de volgende keer!

Anoniem op 01 september 2013

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben een gezellige avond gehad. Het eten was prima, erg lekker en sfeervol opgediend. De bediening was perfect met een korte uitleg over het menu.

Dinie Baan op 01 september 2013

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Het restaurant is landelijk gelegen. Op het mooie terras (het was prachtig weer)werden wij voorzien van enige heerlijke amuses.Ondanks de drukte liep alles heel vlot en konden we al gauw genieten van het uitstekende "Restaurantweek" menu. Na de koffie met friandises bleef de teller, voor twee personen, inclusief wijntjes uiteindelijk staan op goed 70 euro. Het vriendelijke personeel had het erg druk maar verzuimde niet alle aandacht aan de gasten te besteden. De Klomp is echt een AANRADER.
Jammer is het beperkte aantal parkeerplaatsen.

Carel ten Pas op 31 augustus 2013

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Wat een heerlijk adres deze herberg. Hier voel je je als gast nog eens welkom.
De sfeer is er heel gezellig en hebben genoten van het 3 gangen menu geserveerd tijdens de restaurant week. De wijnkaart is uitstekend en nog vriendelijk geprijsd ook.

W.P. Swart op 31 augustus 2013

6.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 5

Eten goed verzorgd. Service redelijk wel soms erg lang wachten i.v.m de drukte. Terras zit erg vol ,binnen is erg gedateerd

Hans Soeter op 31 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.

Vilsterseweg 10 7734PD Vilsteren

Over Herberg De Klomp

Dineren in restaurant De Klomp is puur genieten! Culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren zij vegetarische gerechten en houden ze rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan je bezoek aan ons door te geven.)

Chef-kok Bert Halman staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten. "Bij voorkeur maak ik alles zelf: vers getrokken bouillon, huis gerookte zalm en huis gemaakte paté. Wij halen zoveel mogelijk verse producten uit het Vechtdal. Eerlijk rundvlees komt uit Arriën en varkensvlees uit Lemele. Zuivelproducten uit Vilsteren en Haule, geitenkaas uit Rouveen. Wild in het seizoen komt zelfs van het landgoed waar Herberg de Klomp op gevestigd is: Landgoed Vilsteren. Biologische groentes halen wij op bij Landjuweel de Hoeven in Dalfsen. Elke dag is het weer een verrassing met welke producten wij mogen werken."

Indien gewenst serveren zij jou met zorg geselecteerde wijnen passend bij je gerecht. De wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden