Wat 1004 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vriendelijk personeel die je graag helpen en goed uitleg geven over het eten. We hebben een kleine 4 uur genoten van de sfeer het het heerlijke eten. Bediening geeft precies wat je nodig hebt zonder dat je iets hoeft te vragen
Heerlijk eten, heerlijke bijpassende wijnen. Wederom een topavond gehad!
Het was een lekkere en gezellige avond.
Heerlijk verwend met een 10 gangen amuse menu. We voelden ons echt verwend. Even opletten dat de aanbetaling van de rekening af wordt gehaald. Bij ons vergeten, maar goed opgelost.
Heerlijk weer om buiten te zitten. Heerlijk rookvrij. Helaas langs een drukke straat.
Eten was heerlijk en werd goed rekening gehouden met wensen.
Service begon wat stroef, maar werd steeds beter.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!